Uita de Volkswagen Tiguan! Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu doua display-uri in bord si senzor de amprenta

Uita de Volkswagen Tiguan! Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu doua display-uri in bord si senzor de amprenta
  • Uita de Volkswagen Tiguan!
  • Kia dezvaluie oficial noul Sorento cu doua display-uri in bord si senzor de amprenta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama variata de unitati pe benzina si motorina. Optiunilor in cauza urmand sa li se alature si un sistem de propulsie hybrid.

Dezvelita cu mare fast si tam-tam acum mai bine de doi ani - inca de la inceputul lui 2020, cea de-a patra generatie a modelului oferit de Kia sub denumirea de Sorento se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. Acesta este - de altfel, si motivul principal pentru care asiaticii au anuntat de curand, cu numai cateva zile in urma, o versiune imbunatatita a SUV-ului conceput pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Tiguan, noua varianta a masinii sud-coreene remarcandu-se in special prin design-ul restilizat al partii frontale, acolo unde lista atractiilor cuprinde inclusiv o grila supradimensionata a radiatorului, plus un set de faruri instalate pe verticala.

Reteta specifica departamentului exterior continua - de asemenea, cu o pereche de blocuri optice posterioare redesenate si cateva optiuni proaspete la nivel de jante, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu doua display-uri color de dimensiuni generoase montate intr-o rama cu aspect curbat. Din peisaj nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici instalatia de climatizare automata sau - printre altele, senzorul de amprenta, pe cand gama de motorizari se bucura atat de optiuni ICE, cat si electrificate, cu precizarea ca valorile propulsoarelor pregatite vor fi anuntate ulterior.

Kia Sorento Facelift

Kia Sorento Facelift

Kia Sorento Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 August 2023