Uite cel mai scump Logan pe care il poti cumpara. Ce ofera el pentru acesti bani

Uite cel mai scump Logan pe care il poti cumpara. Ce ofera el pentru acesti bani
  • Cel mai scump Logan din Romania costa 14.195 euro
  • Exemplarul cu pricina vine in echiparea Prestige
  • Propulsia este asigurata de unitatea 1.5 dCi de 90 CP
Distribuie pe Facebook

Vrei o masina noua, spatioasa si accesibila? Optiune mai buna ca Dacia Logan sigur nu o sa gasesti.

Cel mai ieftin exemplar al modelului de la Mioveni are un pret de doar 6.892 de euro si ofera o motorizare aspirata cu capacitate de numai 999 de centimetri cubi, in cazul in care te intrebai.

73 de cai putere si 97 de Newton-Metri sunt valorile maxime cu care vei fi nevoit sa te multumesti, insa vestea buna este ca... consumul mediu de carburant nu depaseste 5.4 litri la 100 de kilometri.

Cat despre echipamentele cuprinse in pachetul standard de dotari, asteapta-te la un total de patru airbag-uri, dar si la nelipsitele sisteme electronice ABS, AFU, ASR, ESP ori de monitorizare a presiunii in pneuri.

Farurile de zi cu tehnologie LED, asistentul la pornirea in rampa sau indicatorul pentru schimbarea treptei de viteze sunt si ele oferite fara niciun cost suplimentar, la fel ca luneta incalzita si directia asistata hidraulic.

Intr-un final, cel mai ieftin Logan care iese de pe portile uzinei Dacia se mai 'lauda' si cu geamuri fata, respectiv oglinzi retrovizoare actionate manual, plus jante de otel, pe 15 inch, cu capace complete.

Nu exista notiunea de aer conditionat ori instalatie audio la pretul de 6.892 de euro, insa macar avem tetiere fata reglabile pe inaltime si sistem isofix de fixare a scaunelor pentru copii.

Lasam acum in urma versiunea entry-level a modelului de la Mioveni si ne indreptam atentia catre principalul subiect al acestui material, in speta cel mai scump exemplar al modelului de la Mioveni.

Scurt si direct la subiect, nota de plata se ridica in cazul de fata 14.195 de euro si include o Dacie Logan in varianta de top Prestige, insotita de motorizarea 1.5 dCi 90 si transmisia Easy-R.

Inainte de a descoperi echipamentele cuprinse in pachetul standard primit, precizam ca fisa tehnica gazduieste un turbodiesel cu patru cilindri si capacitate de 1.5 litri, cuplat la o cutie robotizata cu sase rapoarte.

Valorile maxime sunt sinonime de-aceasta data cu un total de 90 de cai putere si 220 de Newton-Metri, in timp ce consumul mediu de carburant este de 3.7 litri la 100 de kilometri.

Revenind la dotari, in continuarea celor anterior amintite avem si jante de otel pe 16 inch si cu capace Genea Dark Metal, geamurile fata si spate cu reglare electrica sau chiar climatizare automata.

Din meniu nu lipsesc, de asemenea, nici inchiderea centralizata cu telecomanda pe cheie, iluminarea la nivelul portbagajului, ori bancheta spate rabatabila si fractionabila.

Fara niciun cost suplimentar vin si volanul, respectiv scaunul soferului ajustabile pe inatime, computerul de bord, sistemul Stop & Start si functia Eco-mode, oglinzile electrice, proiectoarele de ceata, senzorii de parcare.

Pentru cei interesati de sonorizarea Daciei Logan in varianta Prestige, printre echipamentele cuprinse in pachetul standard se numara si un Radio CD 2DIN 4x15W MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth sau audio streaming.

Pana in acest moment vorbim despre o masina de 12.545 de euro. Restul banilor ramasi pana la 14.195 de euro constau in dotari optionale, precum nuanta Rouge de Feu (300 euro) ori tapiteria din piele (600 euro).

La capitolul detalii contracost se inscriu si cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer si rabatabila (100 euro), perechea formata din sistemul Media Nav si Camera marsarier (400 euro) sau pachetul Securite (250 euro).

Configuratia, pe scurt, a celui mai scump Logan pe care il poti cumpara:

  • Versiune: Prestige;
  • Motor si cutie: 1.5 dCi 90 CP Easy-R;
  • Culori: Rouge de Feu;
  • Jante: Jante de otel structurale 16" cu capace Genea Dark Metal;
  • Tapiterie: Tapiterie din piele "Riviera Carbon Fonce";
  • Echipamente optionale: Cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer si rabatabila, Media Nav + Camera marsarier, Pack Securite;
  • Pret: 14.195 de euro.

Imagini cu cel mai scump Logan pe care il poti cumpara:

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara

PS: Acest Logan nu este insa si cea mai scumpa Dacie pe care clientii din Romania o pot cumpara, onoarea cu pricina revenindu-i urmatorului exemplar Duster.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cel mai scump Logan pe care il poti cumpara
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2017