Un break sportiv pentru un familist convins. Asta este noul FORD FOCUS ST WAGON cu 280 CP sub capota

  • Disponibil cu doua motorizari
  • Preia tehnologia anti-lag de pe noul GT
  • In oferta regasim si diferentialul electronic
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a lansat oficial noul Focus ST Wagon, versiunea break a hot-hatch-ului cu acelasi nume. Acesta este disponibil cu doua motorizari si cu tehnologie imprumutata de la supercar-ul GT.

Ca un raspuns la Volkswagen Golf GTI sau Peugeot 208 GTI, americanii de la Ford au lansat la inceputul acestui an noua generatie Focus ST. Acum a venit momentul sa facem cunostinta si cu versiunea break a acestui model sportiv, gandit special pentru familistii in cautare de o masina performanta si practica.

Ford Focus ST Wagon

Din punct de vedere estetic, Ford Focus ST Wagon a primit aceleasi elemente sportive ca si versiunea hatchback, inclusiv spoilerele, pragurile sau jantele supradimensionate. Sa nu uitam de cele doua terminatii, destul de generoase, ale sistemului de evacuare.

Ford Focus ST Wagon

Asa cum era de asteptat, Focus ST Wagon preia si motorizarile de la Focus ST. Ne referim aici la unitatea pe benzina de 2.3 litri EcoBoost care dezvolta 280 de cai putere si 420 Nm cuplu intre 3.000 si 4.000 de rotatii pe minut. Nu lipseste tehnologia anti-lag disponibila inclusiv pe noul Ford GT.

Ford Focus ST Wagon

Amatorii de motoare diesel au la dispozitie propulsorul de 2.0 litri EcoBlue cu 190 CP si 400 Nm intre 2.000 si 3.000 de rotatii pe minut. Desi nu avem informatii oficiale in acest sens, transmisia manuala cu sase trepte este oferita in standard iar cea automata cu sapte trepte este optionala. Totodata, Ford tine sub cheie si performantele, cel putin deocamdata.

Ford Focus ST Wagon

In oferta noului Focus ST Wagon regasim si diferentialul electronic, dar si cele patru moduri de condus, specifice gamei ST. Acestea sunt Slippery/Wet, Normal sau Sport iar masinile echipate cu pachetul Performance vor avea in plus modul Track.

Ford Focus ST Wagon

Ford Focus ST Wagon

Ford Focus ST Wagon

Ford Focus ST Wagon

Ford Focus ST Wagon

Ford Focus ST Wagon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ford Focus ST Wagon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2019