Un nou SUV bate la usile noastre. Avem primele imagini oficiale cu Skoda Kodiaq

Un nou SUV bate la usile noastre. Avem primele imagini oficiale cu Skoda Kodiaq
  • Skoda a publicat primele imagini oficiale ale noului Kodiaq
  • Pozele cu pricina surprind exteriorul proeminent al SUV-ului ceh
  • Interiorul promite o armonie intre forma si functie
Distribuie pe Facebook

Skoda a publicat in cursul acestei dimineti primele imagini oficiale ale noului model Kodiaq. SUV-ul producatorului auto ceh va debuta in premiera mondiala la mijlocul acestei toamne, cu ocazia Salonului de la Paris.

Vesti bune pentru fanii SUV-urilor din lumea intreaga. Programat sa se desfasoare in perioada 1 - 16 octombrie, Salonul Auto de la Paris 2016 va marca debutul unui nou astfel de model.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, vorbim despre versiunea de productie a conceptului Skoda VisionS - prezentat chiar la inceputul anului, care ni se dezvaluie astazi in primele fotografii oficiale.

Mai exact, avem de-a face cu doua schite ce surprind detaliile proeminente ale caroseriei, noul Kodiaq imprumutand numeroase elemente de design inclusiv de la ultima generatie a lui Superb.

In centrul atentiei se afla contrastul dintre grila uriasa a radiatorului si farurile de dimensiuni reduse, aceeasi parte frontala intampinandu-ne alaturi inclusiv de un spoiler cu prize masive de aer.

Jantele din aliaj inzestrate cu cinci spite duble sunt cele care scot in evidenta profilul lateral al SUV-ului ceh, in timp ce partea din spate se remarca in special prin LED-urile trasate sub forma literei C.

Cabina versiunii de productie a conceptului Skoda VisionS ramane, pentru moment, un mare mister, oficialii Skoda limitandu-se la a promite un design interior in ton cu cel exterior.

Un design interior in ton cu cel exterior si, mult mai important de-atat, o armonie intre forma si functie, dupa cum anunta chiar comunicatul de presa ce insoteste primele imagini oficiale ale noului Kodiaq.

Skoda Kodiaq - Schite

Skoda Kodiaq - Schite

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2016