Indeajuns cu fotografiile spion. Uite primul clip video cu noua Skoda Kodiaq in actiune la Nurburgring

Indeajuns cu fotografiile spion. Uite primul clip video cu noua Skoda Kodiaq in actiune la Nurburgring
  • Noua Skoda Kodiaq a fost surprinsa in actiune la Nurburgring
  • Viitorul SUV de origine ceha debuteaza oficial in toamna
  • Clientii vor avea la dispozitie diverse motorizari TSI si TDI
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de saptamana ne aduce o noua serie de imagini cu Skoda Kodiaq, viitorul SUV de origine ceha fiind surprins de-aceasta data intr-un material video lung de aproximativ doua minute.

Despre noua Skoda Kodiaq am tot discutat in ultima perioada de timp, viitorul SUV de origine ceha fiind surprins de nenumarate ori in actiune fie pe drumurile publice ale Europei, fie pe circuitul Germaniei de la Nurburgring.

Ei bine, tot despre o serie de fotografii spion este vorba si de-aceasta data, cu mentiunea ca imaginile cu pricina au la baza, pentru prima oara, un material video lung de aproximativ doua minute.

Asadar, in cazul in care asteptai cu nerabdare ocazia de a vedea cum sta pe curbe noua Skoda Kodiaq, atunci afla ca ai ajuns unde trebuia. Inainte insa de a afla raspunsul la intrebarea ta, permite-ne sa-ti reamintim una-doua chestii despre viitorul SUV de origine ceha.

Urmand a debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris, noua Skoda Kodiaq este construita pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Tiguan.

Spre deosebire totusi de varul german, viitorul SUV de origine ceha va avea o configuratie interioara cu sapte locuri si, daca zvonurile se adeveresc, inclusiv o versiune Coupe.

Designul noii Skode Kodiaq va fi influentat de actualul Superb atat la nivel de interior, cat si la nivel de exterior, asemanarile dintre cele doua automobile fiind asteptate sa continue si la nivel de motorizari.

Mai exact, viitorul SUV de origine ceha va oferi unitati variate pe benzina si motorina, cu capacitati cilindrice de pana la doi litri. Ulterior, lista cu optiuni va fi completata de un sistem de propulsie hibrid, conform informatiilor disponibile la acest moment.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2016