Un nou Volkswagen Golf se lanseaza in primavara acestui an

Un nou Volkswagen Golf se lanseaza in primavara acestui an
  • Un nou Volkswagen Golf se lanseaza in primavara acestui an
  • Versiunea imbunatatita a hatchback-ului german vine la Geneva
  • Clientii se pot astepta la noi motorizari si tehnologii
Distribuie pe Facebook

Volkswagen va aduce in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva intre 3 si 13 martie versiunea imbunatatita a actualului Golf. Sau cel putin asta anunta presa de specialitate din Germania.

Aproximativ trei ani si jumatate au trecut de la lansarea celei de-a saptea generatii a popularului Golf, segmentul compact trecand printr-o evolutie fulminanta in tot acest timp.

Constienti de "puterea de convingere" a noilor Opel Astra si Renault Megane, Volkswagen pregateste un raspuns pe masura. Raspuns pe care, conform presei de de specialitate din Germania, il vom aflam public in mai putin de doua luni, cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Geneva intre 3 si 13 martie.

Drept urmare, nimic din ce urmeaza sa spunem referitor la versiunea imbunatatita a actualului Golf nu este sigur sau oficial. Unele detalii au insa un sambure mai mare de adevar decat altele.

Intr-o alta ordine de idei, printre imbunatatirile pe care Volkswagen le va opera la nivelul modelului sau de clasa compacta s-ar putea numara si farurile Full LED sau instrumentele de bord digitale - vezi afisajul de 12.3 inch din dotarea ultimului Passat pentru a-ti face o impresie mai buna.

Surprizele nu se vor opri totusi aici, presa de specialitate din Germania anuntand ca noul Golf Facelift se va alege inclusiv cu un display de 9.2 inch pentru sistemul de infotainment.

Numeroase modificari ne vor intampina si la sistemul gamei de motorizari, acolo unde atat unitatea 1.4 TSI, cat si propulsorul 1.6 TDI vor fi inlocuite cu motoare de 1.5 litri pe benzina si motorina. Un model hibrid va fi disponibil in continuare la vanzare, cu mentiunea ca va oferi un plus de CP comparativ cu versiunea actuala.

Vestile bune se sfarsesc in cele din urma cu mult anticipata varianta de inalta performanta Volkswagen Golf R4x0, programata sa debuteze tot in cursul acestui an.

VW Golf 7 Facelift - Ipoteza de Design

VW Golf 7 Facelift - Ipoteza de Design

Sursa Foto: RM Design

Distribuie pe Facebook
mai multe