Un Volkswagen CC Shooting Brake vine in curand!

Un Volkswagen CC Shooting Brake vine in curand!
Germanii de la Volkswagen continua sa copieze strategia conationalilor de la Mercedes si, dupa lansarea unui coupe cu patru usi, se pregatesc sa introduca in scena si o versiune Shooting Brake a modelului CC (cunoscut anterior sub numele de Passat CC).
Distribuie pe Facebook

Desi informatiile oficiale sunt limitate la acest moment, viitorul Volkswagen CC Shooting Brake nu va sosi pe piata mai devreme de anul 2015, atunci cand va pune la dispozitia viitoriilor sai cumparatori o lungime totala de pana la 4.900 milimetri, dar si un spatiu de incarcare al portbagajului de aproximativ 570 litri.

De asemenea, se pare ca propulsia va fi asigurata de o gama de motorizari formata din propulsoare cu patru cilindri in linie, atat pe benzina, cat si pe motorina. In plus, nu este exclusa nici aparitia la orizont a unui versiuni hibride.

Tot la acest moment se cunoaste si ca viitorul Volkswagen CC Shooting Brake va avea la baza platforma modulara MQB, dar si ca va fi disponibil atat cu sistem de tractiune fata, cat si cu sistem de tractiune integrala, cea din urma varianta urmand a se bucura de prezenta unui sistem Haldex de generatie a cincea.

In ceea ce priveste aspectul estetic, acesta ramane un mare mister pentru toata lumea, insa nu ar fi exclus ca versiunea Shooting Brake a coupe-ului in patru usi Volkswagen CC sa arate mai mult sau mai putin ca in imaginea de mai jos.

Volkswagen CC Shooting Brake

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2013