Unii o numesc limuzina suprema. Dotarile cu care noul Audi A8 vrea sa bata Mercedes-ul S-Class

Unii o numesc limuzina suprema. Dotarile cu care noul Audi A8 vrea sa bata Mercedes-ul S-Class
  • Audi a lansat un nou A8 la inceputul acestei saptamani
  • Generatia cu numarul patru a limuzinei germane impresioneaza in special prin dotarile oferite
  • Clientii vor avea de scos din buzunare un minimum de 90.600 euro
Distribuie pe Facebook

Audi continua promovarea ultimei generatii a modelului A8 cu un nou material video ce surprinde cateva dintre dotarile de top ale limuzinei germane.

Generatia cu numarul patru a limuzinei A8 ramane in continuare cel mai fierbinte subiect al saptamanii in curs, noua nava amiral a companiei Audi fiind ajutata de multiplele materiale de prezentare care nu contenesc sa apara.

In ultimul video oficial, publicat cu doar cateva momente in urma, proaspat lansata masina germana de lux ne arata in actiune patru dintre tehnologiile sale de ultima ora, cu ajutorul carora ar putea fura cativa dintre clientii Mercedes-ului S-Class.

Pe langa aceste dotari insa - in speta sistemul de rulare autonoma Traffic Jam Pilot, masajul pentru talpi, suspensia activa si parcarea autonoma remote parking pilot, noul Audi A8 mai dispune si de alte echipamente de top, precizate anterior.

Vorbim, de exemplu, despre blocurile optice echipate cu tehnologie laser, LED si / sau OLED, despre sistemul MHEV care permite rularea cu motorul oprit pana la 40 secunde, dar si despre cele doua display-uri de la nivelul panoului de bord.

Asa cum precizam si initial, generatia cu numarul patru a limuzinei germane de lux va avea un pret de pornire de 90.600 de euro, in timp ce clientii versiunii cu ampatament marit vor fi nevoiti sa scoata din buzunar cu 3.500 de euro mai mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2017