Unul dintre cele mai ciudate SUV-uri din lume este de acum disponibil si in Romania

Unul dintre cele mai ciudate SUV-uri din lume este de acum disponibil si in Romania
  • Range Rover Evoque Convertible a fost lansat si in Romania
  • Acesta este disponibil impreuna cu trei motorizari
  • Pretul de pornire este de 54.124 de euro cu TVA inclus
Distribuie pe Facebook

Range Rover Evoque Convertible tocmai a fost lansat oficial si la noi in tara. Versiunea cabrio a celui mai bine vandut model din portofoliul marcii britanice va fi disponibil impreuna cu 3 motorizari si 2 niveluri de echipare pentru fiecare.

Ideea unui SUV premium decapotabil este cu siguranta una foarte indrazneata, insa britanicii de la Land Rover au trecut peste toate prejudecatile si peste esecurile unor modele asemanatoare, si au creat Evoque Convertible.

Range Rover Evoque Convertible

Acesta a fost prezentat oficial in toamna anului 2015, iar acum, la mai bine de un an de la acel eveniment, a sosit si pe piata din Romania. Evident, acesta nu va avea niciun rival direct, fiind singurul de acest gen, insa va fi interesant de vazut reactiile clientilor romani la un astfel de model.

Range Rover Evoque Convertible

Asa cum ii spune si numele, Evoque Convertible imbina aspectul practic al unul SUV cu ideea unei decapotabile, pentru a deveni un "cabriolet pentru toate anotimpurile." Plafonul textil integral retractabil se inchide in 21 de secunde si se deschide in 18, si mai mult decat atat, poate fi operat pana la viteze de maxim 50 de km/h.

Range Rover Evoque Convertible

Fiind vorba de o decapotabila, ai tinde sa crezi ca nu vei mai avea parte de liniste in interior, insa te inseli. Land Rover sustine ca izolatia acustica este similara cu cea a modelului de baza, asa ca nu ai motive de ingrijorare la acest capitol.

Range Rover Evoque Convertible

Nu va trebui sa-ti faci griji nici in ceea ce priveste siguranta, deoarece englezii au inclus un sistem prin care, in cazul unei rostogoliri, doua protectii de aluminiu tasnesc in numai 90 de milisecunde din spatele tetierelor.

Range Rover Evoque Convertible

Interiorul este asemanator cu cel al lui Evoque, iar pasagerii beneficiaza de conexiune la internet printr-un hotspot Wi-Fi si compatibilitate cu sistemele Android Auto si Apple CarPlay. Sistemul de infotainment include un display de 8 inch oferit in standard, in timp ce pe lista de optionale este inclus un ecran InControl Info Touch Pro de 10.2 inch.

Range Rover Evoque Convertible

Asa cum spuneam mai sus, Range Rover Evoque Convertible a fost lansat in Romania impreuna cu trei motorizari, un benzinar si doua propulsoare diesel. Cea mai accesibila varianta este diesel-ul de 2.0 litri si 150 de cai putere, care in echiparea de baza SE porneste de la 54.124 de euro.

Range Rover Evoque Convertible

Ramanem la motorul diesel, care mai poate fi comandat si in versiunea de 180 de cai putere, insa pretul urca rapid la 57.001 euro, deasemenea pentru echiparea de baza SE. Daca te intereseaza nivelul de echipare HSE, vei plati 63.189 de euro.

Range Rover Evoque Convertible

Amatorii de motoare pe benzina se vor putea baza pe un 2.0 Turbo de 240 de cai putere, care pleaca de la 57.953 de euro, si poate ajunge pana la 64.141, pentru echiparea HSE.

Range Rover Evoque Convertible

Indiferent de motorizarea aleasa, Evoque Convertible beneficiaza de o transmisie automata de ultima generatie cu 9 trepte, si exclusiv de tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Range Rover Evoque Convertible
mai multe