UPDATE FOTO: Avem noi imagini oficiale cu Renault Megane IV!

UPDATE FOTO: Avem noi imagini oficiale cu Renault Megane IV!
  • Renault publica primele fotografii oficiale ale noului Megane IV
  • Modelul francez va debuta public in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • O versiune GT este oferita la vanzare inca din momentul lansarii
Distribuie pe Facebook

Deconspirata de mai multe fotografii oficiale ajunse pe internet in cursul zilei de ieri, cea de-a patra generatie a modelului Renault Megane renunta intr-un final la toate secretele sale de ordin estetic si ni se dezvaluie astazi in noi ipostaze.

Chiar daca pentru primele informatii de ordin tehnic va mai trebui sa asteptam pana la mijlocul acestei luni, atunci cand Salonul Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie promite sa ne aduca toate detaliile aflate in stransa legatura cu gama de motorizari, primul comunicat oficial de presa cu privire la noul Renault Megane anuntand un plus de 28 de milimetri in dreptul ampatamentului.

Renault Megane IVRenault Megane IV

De asemenea, acelasi document mai indica si faptul ca cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta va avea parte inca de la momentul lansarii si de o versiune GT, pe care intreaga planeta o va recunoaste dupa caroseria finisata in nuanta Iron Blue si accesorizata cu numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta - printre care si o pereche de jante din aliaj pe 18 inch.

Spre deosebire de sursa primelor fotografii oficiale, cei de la Renault au sarit peste imaginile interioare ce surprind ecranul tactil (de dimensiuni generoase) destinat sistemului de infotainment, insa au publicat in schimb mai multe imagini ale noului Megane in versiunea "standard". Despre care putem afirma in continuare ca iese in evidenta printr-un design impunator, ce ne aduce aminte de proaspat lansatul Talisman.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca toate informatiile oficiale cu privire la cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta le vom primi peste aproximativ o saptamana si jumatate, atunci cand editia cu numarul 66 a Salonului Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile. Tot atunci vom afla si daca 1.2-ul TCe de 130 CP, respectiv 1.6-le TCe de 200 CP zvonite anterior vor deveni sau nu realitate.

Renault Megane IV

Renault Megane IV

Renault Megane IV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Megane IV
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2015