Urmatoarea masina cu tractiune fata de la BMW va fi acest coupe in patru usi

Urmatoarea masina cu tractiune fata de la BMW va fi acest coupe in patru usi
  • BMW anunta debutul mult anticipatului Seria 2 Gran Coupe
  • Lansarea oficiala are loc in toamna, la Los Angeles
  • Primele exemplare ajung in showroom-uri abia anul viitor
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a noului Seria 2 Gran Coupe a fost programata pentru luna noiembrie a anului curent, in timp ce primele exemplare sunt asteptate in showroom-uri incepand cu primavara lui 2020.

Vreme de aproape sase ani, modelul CLA de la Mercedes a reprezentat unica solutie pentru clientii aflati in cautarea unui coupe cu patru usi de clasa compacta, la fel de atragator precum versiunile mai mari, dar mult mai accesibil ca bani.

Din 2020 insa, suprematia automobilului din Stuttgart - ajuns intre timp la generatia cu numarul doi, va fi in pericol, BMW anuntand chiar in cursul zilei de astazi debutul iminent al primului Seria 2 Gran Coupe din toate timpurile.

Potrivit oficialilor bavarezi, autoturismul programat sa ajunga in showroom-uri incepand cu primavara anului viitor se bazeaza pe cea mai noua arhitectura BMW cu tractiune fata si imparte numeroase dezvoltari tehnologice cu noul Seria 1.

Compania din Munchen nu a oferit si alte informatii referitoare la primul Seria 2 Gran Coupe din istorie, cu exceptia faptului ca premiera mondiala a modelului proiectat pentru a concura cu Mercedes CLA va avea loc in noiembrie 2019.

Totodata, BMW a publicat si o fotografie oficiala a mult anticipatului coupe cu patru usi de clasa compacta, fotografie care surprinde nu doar montantul C al caroseriei, ci si LED-urile caracteristice stopurilor sau eleronul pentru portbagaj.

Mai multe detalii despre automobilul anuntat in cursul zilei de astazi ar trebui sa fie disponibile in lunile urmatoare, pe masura ce ne apropiem de Salonul Auto International de la Los Angeles - eveniment ce va lua startul pe 22 noiembrie.

BMW Seria 2 Gran Coupe - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2019