Urmatoarea masina de la Volkswagen va fi doar un Ford rebranduit. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Urmatoarea masina de la Volkswagen va fi doar un Ford rebranduit. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Urmatoarea masina de la Volkswagen va fi doar un Ford rebranduit
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala va avea loc pe parcursul urmatoarelor luni - potrivit unui comunicat de presa publicat de curand.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de zece ani, prima generatie a masinii oferite de Volkswagen sub denumirea de Amarok este pe cale sa devina istorie. Compania germana nu planuieste sa renunte insa la prezenta sa in segmentul camionetelor - ba dimpotriva, afirma producatorul din Wolfsburg.

Asteptata sa renunte la toate secretele sale in vara - conform primelor informatii si detalii date publicitatii, urmatoarea iteratie a gamei mentionate anterior foloseste platforma actualului Ford Ranger, dupa cate se spune.

Fata de generatia actuala, noul Volkswagen Amarok se anunta - la un total de 5.35 metri, cu aproximativ zece centimetri mai lung, viitoarea camioneta a nemtilor fiind si mai lata. Respectiva masina se va mai putea lauda si cu o garda la sol mai mare, sinonima cu o doza extra de performanta in off-road.

Daca vine vorba - in schimb, despre reteta caracteristica departamentului estetic, primele fotografii si imagini oficiale scot la iveala si o parte frontala agresiv stilizata, cu o suprafata finisata, sub forma literei X, in argintiu.

Totodata, urmatoarea generatie a masinii oferite de Volkswagen sub denumirea de Amarok se mai remarca si printr-un set de aripi laterale proeminente, ce gazduiesc jante uriase din aliaj. Camioneta construita de germanii din Wolfsburg vine - daca mai trebuia precizat, si cu o perecehe de stopuri verticale.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune ar trebui sa culmineze cu instrumentele de bord digitale si configurabile din spatele volanului cu design in trei spite, acompaniat de piele si diferite comenzi.

VW Amarok - Schite

VW Amarok - Schite

VW Amarok - Schite

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2022