Vei fi cel mai tare din parcare cu un Duster Edition One: avans de 500 de euro si productie limitata la 100 de exemplare

Vei fi cel mai tare din parcare cu un Duster Edition One: avans de 500 de euro si productie limitata la 100 de exemplare
  • Dacia lanseaza editia speciala Duster Edition One
  • Productia este limitata la 100 de exemplare
  • Pot fi rezervate exclusiv online incepand cu 5 decembrie 2017
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni marcheaza lansarea in Romania a noii generatii Duster printr-o editie limitata. Botezata sugestiv Edition One, aceasta poate fi comandata exclusiv online iar productia va fi limitata la 100 de exemplare.

Salonul Auto de la Frankfurt din acest an a fost un eveniment cheie pentru Dacia, deoarece aici a ales brand-ul detinut de gigantul francez Renault sa prezinte noua generatie Duster. Pentru a se putea bate cu rivalii din segment, SUV-ul a fost reinventat si este acum mai inteligent ca niciodata.

Dacia Duster Edition One

Incet incet, listele de preturi au inceput sa fie facute publice, iar acum, oficialii Dacia anunta ca romanii care vor sa achizitioneze un Duster pot rezerva online, incepand cu 5 decembrie 2017, cea mai echipata versiune a modelului. Editia speciala "Edition One", caci asa se vor numi aceste prime exemplare, va fi limitata la 100 de unitati finisate in nuanta exterioara Orange Atacama.

Dacia Duster Edition One

Fiind vorba despre versiunea de top, sub capota regasim unitatea diesel de 1.5 litri dCi, capabila de 110 cai putere care vine, desigur, in compania unei tractiuni integrale. Din lista dotarilor nu lipseste aerul conditionat automat, cardul de acces maini libere, sistemul de avertizare a unghiului mort, camera video Multiview, aprinderea automata a farurilor sau jantele din aliaj de 17 inch.

Dacia Duster Edition One

Pretul este de 18.900 de euro si este important de specificat ca aceasta oferta se adreseaza numai persoanelor fizice. Rezervarile se fac pe site-ul one.dacia.ro, iar avansul este de 500 de euro. Dupa confirmarea rezervarii vei putea alege la ce dealer Dacia doresti sa-ti fie livrata masina, urmand ca tot acolo sa platesti restul de 18.400 de euro.

Dacia Duster Edition One

Iti reamintim ca din punct de vedere estetic, noua generatie Duster propune o grila a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o forma diferita pentru stopuri (crticata indelung pentru asemanarea cu modelele Jeep) si scuturi ceva mai pronuntate atat in fata cat si in spate.

Distribuie pe Facebook
mai multe