VIDEO cu un Seria 3 de ultima generatie "full-full". Cu trapa si multe elemente M PERFORMANCE

VIDEO cu un Seria 3 de ultima generatie "full-full". Cu trapa si multe elemente M PERFORMANCE
  • Are elementele optionale M Performance
  • Este finisat in nuanta Alpine White
  • Un Seria 3 costa de la 38.854 de euro in sus in Romania
Distribuie pe Facebook

In clipul video de mai jos putem admira pentru oara indeaproape un BMW Seria de ultima generatie cu elementele optionale M Performance. Masina in cauza este finisata in nuanta celebra Alpine White.

Noua generatie BMW Seria 3 a fost lansata in forta si chiar daca mai trebuie sa astepte putin pentru versiunea de performanta M3 sau Touring, clientii pot opta chiar si in acest moment pentru diferite variante. Spre exemplu au de ales intre un 320d, un 330i, un varf de gama M340i sau un 330e.

Desigur, bavarezii le pun la dispozitie si elementele optionale M Performance pe care le poti admira pe exemplarul din clipul video de mai jos. Finisat in nuanta Alpine White, Seria 3-ul are mai multe ornamente in negru lucios si elemente aerodinamice confectionate din fibra de carbon, jante M supradimensionate si frante de inalta performanta cu discuri de 18 inch, ventialte si perforate dar si cu etriere rosii.

Noul BMW Seria 3 poate fi comandat deja in Romania, insa livrarile vor incepe in luna martie 2019. Pretul de pornire pentru versiunea de baza 320d cu motor diesel si transmisie manuala este de 38.854 de euro cu TVA.

Singura varianta cu motor pe benzina este 330i cu 258 de cai putere si transmisie automata Steptronic sau Steptronic Sport care costa de la 42.424, respectiv 42.629 de euro in sus.

Distribuie pe Facebook
mai multe