VIDEO OFICIAL cu noile Renault Sandero si Logan. Ar trebui sa arate la fel si versiunile Dacia?

VIDEO OFICIAL cu noile Renault Sandero si Logan. Ar trebui sa arate la fel si versiunile Dacia?
  • Renault publica mai multe materiale video cu noile Sandero si Logan
  • Modelele sud-americane au primit de curand un binemeritat facelift
Distribuie pe Facebook

Renault contina promovarea noilor Sandero si Logan cu o serie de materiale video care surprinde in detaliu - atat la exteror, cat si la interior, modelele comercializate pe piata auto din America de Sud.

Cu doar trei zile in urma, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, Renault anunta lansarea unei versiuni imbunatatite a actualelor Sandero si Logan. Anuntul in cauza viza exclusiv modelele comercializate pe piata auto din America de Sud, care au primit diverse modificari la nivel de design interior si exterior.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, clientii vor avea de ales intre doua motorizari aspirate din seria SCe, dintre care unul in numai trei cilindri. Propulsorului de un litri si aproape 80 de cai putere i se va alatura un motor 1.6 de 115 CP, ambele unitati putand fi alimentate inclusiv cu etanol (+3 cai putere).

Revenind la seria de noutati absolute, Renault a mai pregatit pentru versiunea imbunatatita a actualelor Sandero si Logan chiar si o cutie automata de tip CVT - disponibila, ce este drept, doar cu motorzarea de 1.6 litri. Daca mai era nevoie de precizat, preturile pornesc de la 46.990 de reali, echivalentul a 11.150 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe