Viitorul Peugeot 508 va ataca segmentul D cu un design radical si tehnologie din plin

Viitorul Peugeot 508 va ataca segmentul D cu un design radical si tehnologie din plin
  • Viitorul Peugeot 508 va suferi o schimbare radicala de design
  • La interior vom avea a doua generatie a sistemului i-Cockpit
  • Gama de motorizari va ramane in mare parte neschimbata
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Peugeot 508 va miza pe o schimbare radicala de design si pe tehnologie de ultima generatie pentru a se impune in segmentul D. Din acesta fac parte modele precum Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Insignia Grand Sport.

Modelul constructorului din Hexagon se descurca destul de bine din punct de vedere al vanzarilor, insa asta nu-i impiedica pe ingineri sa lucreze deja la viitoarea generatie. Aceasta este asteptata sa debuteze pe parcursul anului viitor, dar prototipul a fost deja surprins in teste.

Peugeot 508

Acesta va avea de infruntat o seama de rivali de temut, precum Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Insignia, asa ca pachetul trebuie sa fie pe masura. Potrivit celor mai recente informatii, noul 508 va renunta la design-ul actual de sedan, in favoarea unuia mai sportiv, de tip fastback. Dimensiunile caroseriei s-ar putea modifica si ele, iar ampatamentul ar putea creste usor.

Peugeot 508

Primii care vor beneficia de aceste modificari vor fi pasagerii, deoarece spatiul interior va devenit mult mai generos. In plus, tinuta de drum ar putea fi imbunatatita iar volumul portbagajul ar urma sa creasca si el.

Peugeot 508

Ca tot veni vorbi de interior, Peugeot va propune aici materiale mai calitative, un plan general usor schimbat si a doua generatie a sistemului sau i-Cockpit. Vom avea asadar un display de 12.3 inch si un ecran tactil cu diagonala de 8 inch, butoanele conventionale de pe consola centrala urmand sa scada la doar 8.

Peugeot 508

Asa cum era de asteptat, informatiile tehnice despre noul 508 sunt aproape inexistente, insa unele voci sustin ca gama de motorizari va ramane in mare parte neschimbata, cu exceptia propulsiei hibride. Din afirmatiile anterioare stim ca francezii vor sa renunte la sistemul hibrid diesel-electric in favoarea unuia cu o unitate pe benzina si motor electric.

Peugeot 508

Nu stim nici data exacta a lansarii, insa cel mai probabil Peugeot va lansa noul 508 pe parcursul anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Peugeot 508
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2017