Viitorul Renault Megane CC vine in 2017 cu tot cu un hardtop

Viitorul Renault Megane CC vine in 2017 cu tot cu un hardtop
  • Renault pregateste o varianta decapotabila pentru modelul Megane
  • Megane CC va beneficia de un sasiu rigidizat si de un acoperis hard-top
  • Cel mai probabil, noul model va fi dezvaluit anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile Renault va completa gama modelului Megane cu o varianta decapotabila, care ar urma sa soseasca cel mai probabil in 2017.

Toate generatiile de pana acum a modelului Megane au avut o varianta decapotabila, asa ca de ce sa se opreasca Renault acum? Francezii s-au gandit sa profite de popularitatea actualei generatii a Megane-ului si sa dezvolte modelul CC. Renault Megane CC

Decapotabila se va alatura variantelor hatchback, sedan si break, si va beneficia de un sasiu rigidizat si de un acoperis hard-top.

Desi inca nu se cunoasc prea multe detalii, cel mai probabil Megane CC va imprumuta gama de motorizari a variantei hatchback, iar o versiune mai sportiva este si ea in plan, dar in cel mai bun caz un GT, nicidecum un RS.

Acum, intrebarea care se afla pe buzele multora dintre voi: cand vom face cunostinta cu viitorul Megane CC? Avand in vedere ca anul acesta este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Paris modelul Megane Sedan, varianta Cabrio va veni cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva din primavara anului viitor.

Renault Megane CC

Sedanul, o berlina care se adreseaza in special familiilor, il va inlocui pe actualul Fluence, si vine cu aceleasi faruri si stopuri caracteristice modelelor Talisman si Megane hatchback. La interior vorbim de un sistem multimedia R-Link 2, ecran tactil de 7 sau 8.7 inch, sistem HUD, iar sistemele Advanced Emergency Braking System si Lane Departure Warning se vor asigura ca Megane-ul Sedan este o masina sigura.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2016