Viitorul SUV Bentley va costa 175.000 de Euro

Viitorul SUV Bentley va costa 175.000 de Euro
  • SUV-ul va avea motorizari V8 si V12
  • Ar putea fi primul SUV care va putea depasi 320 km/h
  • Pretul masinii va incepe de la 175.000 de Euro
Distribuie pe Facebook

In 2016, cei de la Bentley se gandesc sa lanseze pe piata un SUV. Conceptul a fost deja prezentat, iar masina in forma de serie a fost deja surprinsa in fotografii spion. Cea mai noua stire este cea legata de pret.

Aflat la Goodwood Festival of Speed 2014, Wolfgang Durheimer, seful Bentley, a spus in cadrul unui interviu ca viitorul SUV ce urmeaza sa fie lansat oficial in 2015 si pus in vanzare in 2016 va avea un pret ce va depasi 160.000 de Euro, cel mai probabil 175.000 de Euro, varianta de baza. Insa pretul pentru masina de teren a britanicilor poate depasi chiar si 200.000 de Euro, in functie de dotari si echipari, dar si daca este aleasa motorizarea V12 de varf.

SUV-ul Bentley este primul vehicul de teren cu tractiune integrala din portofoliul Bentley si va fi produs pe platforma numita MLB EVO, asemanatoare cu cea pe care este construit Audi Q7. Va fi oferit exclusiv cu tractiune 4x4, si se pare ca va avea doar doua motorizari disponibile: un V8 twin-turbo de 4 litri care va produce aproximativ 440 cp si un V12 de 6 litri ce va depasi pragul celor 600 cp. Cu ajutorul celui din urma, Bentley promite sa puna pe piata cel mai rapid SUV de serie din toate timpurile.

Bentley SUV

Viitorul SUV britanic se pare ca va avea niste cifre demne de un Hypercar. Adica o acceleratie de sub 4 secunde pana la 100 km/h si o viteza de top de 320 km/h. Cat despre lux si dotari, e clar ca acestea vor fi la fel ca si pana acum, in spiritul Bentley: cele mai rare esente de lemn, cele mai bune materiale pentru interior si cea mai calitativa piele de pe piata mondiala.

Speram sa vedem cat mai repede forma finala a SUV-ului Bentley, pentru ca este una dintre cele mai asteptate masini din lume. Si chiar daca Porsche, Mercedes-Benz, BMW si Audi au pe piata SUV-uri competitive, britanicul ce se va lansa peste un an va fi cel mai puternic si cel mai scump. Atata timp cat Lamborghini sau Ferrari nu au de gand sa lanseze prea curand un SUV ca sa intre in randul lumii, Bentley nu va avea concurenta pe acest segment. Pentru ca, pur si simplu, va avea un pret mult prea mare ca alti jucatori sa concureze cu el.

Bentley SUV

Bentley SUV

Bentley SUV

Bentley SUV

Bentley SUV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Bentley SUV
mai multe