Viitorul Volvo S90 ne saluta prin intermediul unei noi machete

Viitorul Volvo S90 ne saluta prin intermediul unei noi machete
  • Viitorul Volvo S90 ne saluta prin intermediul unei noi machete oficiale la scara 1/43
  • Automobilul suedez propune un desgin atragator si modern atat la exterior, cat si la interior
  • Gama de motorizari este compusa exclusiv din propulsoare supraalimentate in patru cilindri
Distribuie pe Facebook

Chiar daca debutul sau oficial a fost programat abia pentru prima parte a anului viitorul, noul Volvo S90 nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni.

Proiectat pentru a concura impotriva modelelor Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF, Lexus GS si Mercedes E-Class, urmatorul hit de la Volvo va fi dezvaluit in premiera mondiala abia la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit in perioada 11 - 24 ianuarie 2016.

Chiar si asa, noul S90 - caci el el subiectul principal al acestei discutii, nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni, inlocuitorul batranului S80 dezvaluindu-ne aproape toate secretele sale interioare si exterioare prin intermediul mai multor machete Norev la scara 1:43 deconspirate de internetul chinezesc.

Volvo S90 - Macheta neagraVolvo S90 - Macheta neagra

Volvo S90 - Macheta neagra

Asadar, dupa cum precizam si anterior, raspunsul inginerilor Volvo la problema compusa din variabilele Audi A6, BMW Seria 5, Jaguar XF, Lexus GS si Mercedes E-Class aduce in prim plan acelasi design modern si, totodata, atragator ce caracterizeaza inclusiv proaspat lansatul XC90 Mk. II.

In libera traducere, asta inseamna ca noul S90 se va bucura, pentru inceput, de o parte frontala impunatoare, cu lumini de zi stilizate sub forma unui T orizontal, plus o grila uriasa a radiatorului. Stopurile asemanatoare literei C sunt cele care atrag instant atentia la nivelul posteriorului, pe cand linia plafonului ne duce cu gandul la fastback-urile de alta data.

Revenind la proaspat lansatul XC90 Mk. II, tot de acolo provine si inspiratia pentru aspectul interior, inlocuitorul batranului S80 urmand a renunta la comenzile de bord traditionale in favoarea unui ecran tactil de dimensiuni mai mult decat generoase, similar unei tablete.

Despre gama de motorizari nu avem inca nici un fel de certitudine, singurele informatii referitoare la acest subiect avand la baza cateva zvonuri care anunta exclusiv propulsoare supraalimentate - atat pe benzina, cat si pe motorina, cu capacitati cilindrice de doi litri si puteri de pana la 400 CP.

Volvo S90 - Macheta neagra

Volvo S90 - Macheta neagra

Volvo S90 - Macheta neagra

Sursa Foto: carnewschina.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volvo S90 - Macheta neagra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2015