Vine de nicaieri sa se ia la tranta cu gigantii din industrie. Hypercar-ul hibrid face suta in 1.9 secunde

Vine de nicaieri sa se ia la tranta cu gigantii din industrie. Hypercar-ul hibrid face suta in 1.9 secunde
  • Sistem de propulsie hibrid
  • Dezvolta 1.250 de cai putere
  • Debuteaza la Geneva
Distribuie pe Facebook

Un startup din Los Angeles a dezvoltat un hypercar hibrid care, potrivit reprezentantilor, atinge 100 de km/h in doar 1.9 secunde. Debutul oficial este programat pentru Salonul Auto de la Geneva.

In ultimii ani au aparut tot mai multi producatori noi de super masini, carora nu le este deloc frica sa se ia la tranta cu numele consacrate din domeniu. Un exemplu recent este startup-ul Czinger Vehicles, cu sediul central in Los Angeles, care tocmai a publicat primele imagini cu un hypercar hibrid botezat 21C.

Czinger 21C

Debutul oficial va avea loc in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, insa pana atunci hai sa aflam cate ceva despre acesta. Informatiile oferite de producator nu sunt foarte multe, insa stim ca sistemul de propulsie hibrid dezvolta 1.250 de cai putere iar repriza 0-100 de km/h dureaza numai 1.9 secunde. Viteza maxima ramane un mister, dar cu siguranta trece lejer de pragul celor 300 de km/h.

Czinger 21C

In ceea ce priveste design-ul exterior, putem spune ca noul Cziger 21C va atrage cateva priviri la Geneva. Daca nu cu aripile late sau cu eleronul supradimensionat o va face sigur cu banda LED care traverseaza toata partea dorsala. Americanii nu au publicat imagini cu interiorul, dar au mentionat ca acesta va avea o configuratie de 1+2 locuri, ceva in genul celebrului McLaren F1.

Czinger 21C

Ramanem la capitolul hypercar-uri si la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde si francezii de la Bugatti vor lansa o versiunea noua pentru Chiron. Denumita Chiron R, aceasta propune un pachet aerodinamic nou si o aripa spate fixa, si ar urma sa se situeze in gama intre Chiron Sport si Chiron Super Sport 300+.

Czinger 21C

Acesta din urma este inspirat de exemplarul care a depasit anul trecut pragul celor 300 mph si va fi replicat in doar 30 de exemplare.

Czinger 21C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Czinger 21C
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2020