Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Noua masina are motor turbo de 1.6 litri si 204 CP

Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Noua masina are motor turbo de 1.6 litri si 204 CP
  • Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI
  • Noua masina are motor turbo de 1.6 litri si 204 CP
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, primii 100 km/h vin dupa numai 6.7 secunde, dezvaluie oficialii companiei producatoare.

Anuntata in urma cu mai bine de doua saptamani, la inceputul lunii octombrie, masina cu care Hyundai vrea sa atace clasa subcompactelor de inalta performanta a debutat oficial in dimineata zilei de astazi. Comercializata sub denumirea de i20 N, incepand cu primavara anului viitor, aceasta gazduieste un benzinar turbo cu capacitatea de 1.6 litri si puterea de 204 CP in compartimentul motor.

Insotita inclusiv de o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata cu diferential mecanic, rivala lui Clio RS si Polo GTI are nevoie de aproximativ 6.2 secunde pentru ca gasi rezolvarea ecuatiei 0 - 100 km/h.

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

Fisa tehnica a primului Hyundai i20 N din istorie mai cuprinde, de asemenea, si un cuplu maxim de 304 Nm, dar si o viteza de top de 230 km/h. Valoarea din dreptul consumului mediu de carburant ramane, cel putin la momentul de fata, doar o mare necunoscuta, oficialii companiei productoare alegand sa faca insa publica, in schimb, greutatea subcompactei de inalta performanta: 1.190 kilograme.

De cealalta parte, meniul specific departamentului vizual surprinde rivala lui Clio RS si Polo GTI alaturi de spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente si jante cu discuri de franare supradimensionate.

Oferta vizuala a masinii cu care Hyundai vrea sa atace clasa subcompactelor de inalta performanta continua la interior, acolo unde i20 N isi va intampina clientii cu instrumente de bord restilizate si cusaturi contrastante, de culoare albastra. Pe langa, evident, volanul multifunctional cu design in trei spite, pedalierul din metal si, nu in ultimul rand, scaunele cu suport lateral marit, cu tetiere integrate.

Totodata, rivala lui Clio RS si Polo GTI a mai pregatit si o larga varietate de sisteme de ultima ora, inclusiv franare autonoma de urgenta si asistent pentru mentinerea benzii de rulare, respectiv monitorizarea unghiului mort.

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Hyundai i20 N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2020