Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, noua masina va gazdui un benzinar turbo cu capacitatea de 1.6 litri si undeva in jurul a 204 CP.

La doar o saptamana dupa ce a publicat primele imagini si detalii oficiale ale noului i20 N Line, Hyundai anunta debutul iminent al versiunii de performanta i20 N. Proiectata special pentru a concura impotriva unor hot-hatch-uri precum Clio RS si Polo GTI, respectiva masina se remarca numaidecat prin partea frontala agresiv stilizata a caroseriei - accesorizata cu numeroase prize supradimensionate de aer.

Grila uriasa a radiatorului, pragurile laterale proeminente, dar si jantele din aliaj cu design unic completeaza, alaturi de eleronul pentru plafon, plus spoilerul spate cu difuzor inclus reteta de la nivel exterior.

Hyundai i20 N - Prima poza

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului interior, ei bine... mult anticipata versiune de performanta Hyundai i20 N isi va intampina - cel mai probabil - clientii si in compania unui volan multifunctional cu trei spite. Meniul in cauza ar putea fi completat de o pereche de scaune fata cu suport lateral marit, instrumente de bord digitale cu aspect revizuit si, eventual, cateva insertii unice.

Sub capota, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor hot-hatch-uri precum Clio RS si Polo GTI va gazdui o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, care dezvolta 204 CP.

Livrarea respectivei valori catre rotile de pe puntea fata se va face exclusiv printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte, insa nu ar fi deloc surprinzator daca Hyundai va echipa ulterior versiunea de performanta i20 N si cu o cutie automata - de tip DCT - cu opt trepte de viteza. Un diferential cu alunecare limitata va fi oferit in standard sau optional, in functie de piata, conform ultimelor informatii neoficiale.

Cu acceleratia la podea, masina proiectata special pentru a concura impotriva unor hot-hatch-uri precum Clio RS si Polo GTI, ce cantareste sub 1.2 tone, va sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.7 secunde.

Hyundai i20 N - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Octombrie 2020