Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Galerie foto completa

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Galerie foto completa
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 38.200 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg inca din a doua jumatate a primaverii anului curent, prima versiune de performanta a masinii comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Kona a revenit de curand - chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: divizia australiana a producatorului din Coreea de Sud a publicat zeci de imagini noi ale variantei cunoscute sub numele de Kona N.

Hyundai Kona N - Galerie foto completa

Hyundai Kona N - Galerie foto completa

Gandita special pentru a concura impotriva unor produse precum Ford Puma ST si Volkswagen T-Roc R, impresionanta reteta culmineaza cu motorul turbo de doi litri si undeva in jurul a 280 CP - asociat unei cutii automate cu opt rapoarte, plus dublu ambreiaj, potrivit unui comunicat publicat anterior.

Aceeasi varianta N a masinii comercializate de compania Hyundai sub denumirea de Kona a mai pregatit, pe plan tehnic, si un sistem de tractiune fata cu diferential cu alunecare limitata - controlat electronic. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, respectiva versiune de performanta promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 5.5 secunde, aparent.

Seria vestilor bune continua cu un pachet vizual pe masura valorilor mentionate si anterior, compus din spoilere agresiv stilizate, din praguri proeminente, jante pe 19 inch si evacuare dubla, pe de-o parte, si volan multifunctional cu design in trei spite si tapiterie speciala, printre altele, pe de alta parte.

Hyundai Kona N - Galerie foto completa

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Hyundai Kona N - Galerie foto completa
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021