Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Compania producatoare a publicat acum toate imaginile si detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri promite sa livreze rotilor de pe puntea fata pana la 280 de cai putere. Plus 392 Nm.

Anuntata in urma cu mai bine de trei luni, inca de la inceputul anului 2021, mult anticipata versiune de performanta a gamei comercializate sub numele de Hyundai Kona a debutat oficial, chiar in dimineata acestei zile. Dupa cum am precizat si pe parcursul saptamanilor anterioare, cand conducerea companiei producatoare a oferit noi detalii publicitatii, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri si 280 de cai putere.

Hyundai Kona N

Lista atractiilor principale continua cu un cuplu maxim de 392 Nm si o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, elementelor cu pricina alaturandu-li-se un sistem de tractiune fata si o functie Launch Control, printre altele. Puse cap la cap, piesele in cauza se traduc printr-un puzzle capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.5 secunde si, totodata, pana la o viteza de aproximativ 240 km/h.

In ceea ce priveste departamentul vizual, mult anticipata versiune de performanta a gamei comercializate sub numele de Hyundai Kona se remarca, dupa cum am putut vedea si anterior, printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, plus un set de praguri laterale proeminente si o evacuare dubla. Meniul pregatit de compania producatoare mai ofera si jante supradimensionate din aliaj, scaune sport, volan multifunctional cu design in trei spite si padele etc.

Nota de plata a respectivei masini nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, seria marilor necunoscute continuand cu data de la care primele exemplare isi vor face aparitia in showroom-uri, pentru vanzare. Se stie, in schimb, ca printre dotarile si echipamentele disponile se numara si un display central cu diagonala de pana la 10.25 inch, instrumente de bord digitale si configurabile, afisaj pe parbriz, comenzi vocale etc.

Hyundai Kona N

Hyundai Kona N

Hyundai Kona N

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Hyundai Kona N
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2021