Vine vara bine-mi pare, in Sandero stau sub soare!

Vine vara bine-mi pare, in Sandero stau sub soare!
Gata cu solarul! Zvonurile unui Sandero Cabrio sunt din ce in ce mai dese si mai... oficiale. Probabil ca anul viitor, primii proprietari de Sandero Cabrio vor putea pleca la mare in timp ce se bronzeaza. Tu ce parere ai?
Distribuie pe Facebook

Conform unui site auto din Franta (caradisiac.com), Dacia ar putea lansa in anii ce vor urma modelul de Sandero Cabrio. Mai exact, o Dacia Sandero fara acoperis, cu 4 locuri si 2 usi. Mai mult, motoarele clasice de 1.2, 1.4 si 1.6 benzina, alaturi de eternul 1.5 dci vor fi disponibile, facand din noua decapotabila o masina economica si fiabila.

In plus, primul cabrio oficial Dacia se pare ca va avea si cel mai mic pret de pe piata masinilor cu deschidere la soare: de la 11.000 Euro. Insa in acesti bani, in afara de geamuri electrice, servodirectie si 2 airbaguri, standard nu prea va mai fi mare lucru... Probabil, aerul conditionat si decapotarea electrica vor fi, ca si acum, optiuni care vor face pretul sa creasca.

Asteptam primele imagini oficiale cu Dacia Sandero Cabrio... prima autohtona decapotabila, numai buna sa simti toate placerile verii!

Tu ce parere ai despre o Dacie Cabrio?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2010