Vizitatorii s-au ingramadit s-o vada pe viu. Uite cum arata in realitate noua generatie Hyundai Santa Fe

  • Hyundai a prezentat la Geneva noua generatie a modelului Santa Fe
  • SUV-ul companiei se lauda cu o transformare estetica spectaculoasa
  • Cumparatorul va avea la dispozitie motorizari cu pana la 197 CP
Distribuie pe Facebook

Conceptul Le Fil Rouge despre care discutam in urma cu doar doua zile nu a fost singura atractie de la standul companiei sud-coreene din cadrul Geneva International Motor Show 2018.

Cu toate ca nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, salonul auto care se desfasoare zilele acestea la Geneva inseamna prima sansa a publicului larg de a face cunostinta cu urmatoarea generatie a modelului Hyundai Santa Fe.

Anuntata inca de la sfarsitul lunii trecute, noua masina a companiei sud-coreene a reusit sa trezeasca interesul si sa starneasca curiozitatea tuturor datorita transformarii radicale pe care a suferit-o la nivel de exterior.

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Mai precis, caroseria in cinci portiere a SUV-ului de origine asiatica nu mai arata deloc asa cum stiam, designerii alegand sa schimbe inclusiv pozitia luminilor de zi cu tehnologie LED - care au facut schimb cu farurile propriu-zise.

Vantul schimbarii a lovit puternic, in acelasi timp, si interiorul capabil sa gazduiasca (momentan) pana la sapte persoane, cele mai importante modificari vizand plansa de bord, care s-a imbogatit cu noi detalii.

Sub capota, urmatoarea generatie a modelului Hyundai Santa Fe va lucra alaturi de trei propulsoare diferite, dintre care doua diesel si unul pe benzina, livrare la pachet inclusiv in compania unei cutii automate cu opt trepte de viteza.

Persoanele care vor merge pe mana noii masini a companiei sud-coreene vor avea de ales, mai exact, intre un 2.0 CRDi de 150 sau 182 CP, un 2.2 CRDi cu 197 CP la datorie si un 2.4 capabil sa dezvolte 185 CP.

Dupa cum precizam si anterior, vestile bune cu privire la proaspat (re)lansatul SUV de origine asiatica mai fac referire si la o crestere a dimensiunilor, respectiv numarului de tehnologii de ultima ora disponibile standard ori optional.

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Hyundai Santa Fe - Poze de la Geneva
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2018