Volkswagen a anuntat in sfarsit data exacta la care va prezenta noul Golf 8

  • Volkswagen a anuntat in sfarsit data exacta la care va prezenta noul Golf 8
  • Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va debuta oficial pe 24 octombrie
Distribuie pe Facebook

Doar cateva saptamani ne mai despart de premiera mondiala a celei de-a opta generatii a legendarului Volkswagen Golf.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, cu cateva ocazii diferite chiar fara niciun fel de camuflaj la exterior, noul Volkswagen Golf 8 se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut oficial.

De fapt, daca este sa dam crezare publicatiei Motor1, care citeaza un email din partea companiei, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va fi prezentata in mai putin de trei saptamani, la data de 24 octombrie.

Cu aceasta ocazie aflam si ca productia noului Volkswagen Golf 8 a inceput deja, asamblarea modelului de clasa compacta - inclusiv in versiunea Variant, derulandu-se la fabrica din Wolfsburg, potrivit ultimelor informatii.

Acum, daca vine vorba despre reteta celei de-a opta generatii a legendarului Volkswagen Golf, zvonurile vorbesc despre o varianta imbunatatita a platformei modulare MQB, care sa reduca greutatea cu cateva zeci de kilograme.

La nivel de motorizari, noul Volkswagen Golf 8 este asteptat sa ofere optiuni extrem de variate, clientii urmand a avea la dispozitie atat solutii traditionale, pe benzina, motorina sau gaz, cat si alternative: micro ori plug-in hibrid.

Comparativ cu modelul actual, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf nu va mai fi comercializata si intr-o versiunie complet electric, o decizie perfect normala daca tine cont de recenta aparitie a gamei ID.3.

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen Golf GTE necamuflat
mai multe