Volkswagen a gasit cheia succesului. Nemtii incep cea mai mare ofensiva de modele noi din istorie

Volkswagen a gasit cheia succesului. Nemtii incep cea mai mare ofensiva de modele noi din istorie
  • Volkswagen va lansa 10 modele noi pana la finalul lui 2017
  • Sapte SUV-uri noi vor fi lansate pana la sfarsitul anului viitor
  • Piata din China va primi noua modele noi, construite local
Distribuie pe Facebook

Gigantul german Volkswagen a anuntat cea mai mare ofensiva de modele noi din istoria brand-ului. Nemtii intentioneaza sa lanseze 10 modele pana la finalul acestui an si sapte SUV-uri noi pana la sfarsitul anului 2018.

Constructorul din Wolfsburg a avut ghinionul sa treaca prin cel mai mare scandal din industria auto moderna, dupa ce a fost prins ca triseaza la testele de emisii. Pentru a depasi acest hop, specialistii au pus la punct mai multe strategii complexe care sa redreseze compania.

Una dintre acestea pune accentul pe lansarea de noi modele, in special SUV-uri, profitand la maxim de popularitatea de care se bucura acest tip de vehicule. Astfel, dupa Atlas si versiunea Allspace pentru Tiguan, Volkswagen a anuntat ca intentioneaza sa lanseze alte 7 SUV-uri pana la finalul lui 2018, gama ajungand la un total de 19 astfel de vehicule.

Aceasta ofensiva a inceput deja, doua dintre aceste noi modele fiind surprinse recent in teste. Este vorba despre T-Roc si Seat Arona, care sunt asteptate sa debuteze pe parcursul acestui an. Tot in lunile urmatoare, nemtii au anuntat ca vor lansa zece modele, dintre care 5 complet noi, iar celalalte 5 generatii noi sau facelift-uri.

In aceasta goana dupa profit nu putea fi lasata la o parte piata din China, una dintre cele mai importante si infloritoare piete din industria auto. Pentru clientii asiatici, Volkswagen pregateste noua modele noi pe care le va lansa pana in 2018. Deocamdata informatiile sunt putine, insa stim ca toate vor fi produse local si vor beneficia de propulsie electrica.

Chiar daca si-a ciobit imaginea pe continentul American din cauza scandalului Dieselgate, constructorul din Wolfsburg le pregateste si celor din Statele Unite cate doua modele noi in fiecare an pana in 2020.

Distribuie pe Facebook
mai multe