Volkswagen a ieftinit deja noul Passat. Uite cat costa acum masina germana pe piata din Romania

Volkswagen a ieftinit deja noul Passat. Uite cat costa acum masina germana pe piata din Romania
  • Volkswagen a ieftinit deja noul Passat
  • Masina germana pleaca acum de la 25.580 de euro
  • Versiunea de baza ofera un motor 1.6 TDI
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED, aer conditionat manual sau sistem audio cu opt difuzoare, de exemplu. Fara costuri suplimentare sunt oferite insa si franarea autonoma de urgenta ori asistentul pentru mentinerea benzii de rulare.

Inceputul lunii august aduce mai multe modificari in gama Volkswagen Passat, faceliftul dezvaluit cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in aceasta primavara primind o noua versiune de baza. Asa se face ca pretul de pornire al masinii germane coboara - daca vine vorba despre piata din Romania - pana la 25.580 de euro, o reducere de 2.000 de euro comparativ cu nota de plata initiala.

Potrivit configuratorului oficial, cel mai ieftin model gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri, care dezvolta 120 de cai putere. Livrarea valorilor maxime catre puntea fata se face printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, fisa tehnica anuntand un consum mediu de carburant de doar 4.2 litri la suta de kilometri.

Acum, daca vine vorba despre echiparea standard, noua versiune de baza a Volkswagen-ului Passat Facelift propune inclusiv faruri cu tehnologie LED, aer conditionat manual si sistem audio cu opt difuzoare. Fara costuri suplimentare sunt oferite, de altfel, si franarea autonoma de urgenta, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare ori pilotul automat cu limitator de viteza, de exemplu.

Pentru clientii care isi doresc ceva mai mult de la masina germana, cel mai ieftin model propune - contracost - si jante din aliaj de pana la 17 inch, camera pentru marsarier sau Keyless Access. In plus costa si suspensia sport, climatronic cu reglare pe trei zone, airbag-urile laterale pentru locurile din spate, comanda vocala, scaunele fata cu functie de incalzire, senzorii de parcare si navigatia.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe