Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Uite-o aici cum arata

Volkswagen a lansat in sfarsit masina care costa cat o Dacie. Uite-o aici cum arata
  • Brandul low-cost al VW a lansat primul sau automobil pe piata din China
  • Este vorba despre un SUV construit pe platforma modulara MQB
  • Noul Jetta VS5 se va vinde la preturi incepande la echivalentul a 11.700 euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia va fi asigurata de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.4 litri, care dezvolta undeva in jurul a 150 de cai putere. Plus 250 de Nm.

Noul brand low-cost al companiei Volkswagen, Jetta a lansat pe piata din China primul sau automobil. Este vorba, mai exact, despre un SUV de dimensiuni compacte, care imprumuta platforma celebrelor SEAT Ateca si Skoda Karoq.

Comercializat sub denumirea VS5, modelul in cauza este construit impreuna cu FAW, la fabrica din Chengdu. Dimensiunile caroseriei includ o lungime de 4.419 mm si un ampatament de 2.630 mm.

Jetta VS5

Sub capota, primul automobil al marcii Jetta gazduieste o motorizare turbo de 1.4 litri si 150 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in cinci rapoarte. Optional, clientii pot opta pentru o transmisie automata de origine Aisin.

Potrivit informatiilor publicate de presa din China, modelul VS5 porneste de la doar 89.800 de yuani - echivalentul a putin peste 11.700 de euro. Versiunea de top ajunge la aproape 120.000 de yuani.

Daca mai conteaza, primele exemplare ale automobilui in cauza vor ajunge la clienti din toamna, incepand cu luna septembrie. Ulterior, Jetta va lansa un SUV cu denumirea VS7, care promite sa ofere trei randuri de scaune si sapte locuri.

Intr-un final, brand-ul low-cost al companiei Volkswagen isi va completa portofoliul de produse cu un sedan comercializat sub numele de VA3. Acesta va avea la baza versiunea asiatica a berlinei... VW Jetta.

Jetta VS5

Jetta VS5

Jetta VS5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jetta VS5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2019