Volkswagen a lansat pe piata un SUV cu o lungime de peste cinci metri si platforma de Golf. Galerie foto completa

Volkswagen a lansat pe piata un SUV cu o lungime de peste cinci metri si platforma de Golf. Galerie foto completa
  • Volkswagen a lansat pe piata un SUV cu o lungime de peste cinci metri si platforma de Golf
  • Meniul disponibil in cazul de fata continua cu un motor V6 si o transmisie cu dublu ambreiaj
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu un motor V6 si o transmisie cu dublu ambreiaj.

Noul Volkswagen ID.6 nu este singurul automobil pe care celebrul producator din Wolfsburg l-a prezentat cu ocazia editiei din acest an a salonului de la Shanghai. La standul constructorului german de masini si-a facut aparitia si-un SUV cu o lungime de peste cinci metri, pe nume Talagon.

Asamblat pe aceeasi arhitectura modulara MQB Evo precum actualul Golf 8, printre altele, respectivul produs se mai remarca si prin latimea mai mare de doi metri, la care se adauga o inaltime de aproape 1.8 metri.

Volkswagen Talagon

Volkswagen Talagon

Destinat pietei din China, acelasi Volkswagen Talagon a mai pregatit, de asemenea, si blocuri optice unite de o banda iluminata, jante din aliaj cu design in cinci spite si asa mai departe. La interior, in schimb, clientii vor descoperi o configuratie cu trei randuri de scaune si sase sau sapte locuri.

Pachetul specific SUV-ului cu o lungime de peste cinci metri continua cu un set de instrumente de bord digitale si configurabile, cusaturi contrastante, piele partial perforata, volan cu parte inferioara plata etc.

Intr-un final, meniul oferit de Volkswagen cumparatorilor noului Talagon se incheie cu un motor V6 de 2.5 litri, cuplat la o transmisie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Datele cu privire la puterea maxima si performantele in linie dreapta nu raman decat un mister.

Volkswagen Talagon

Volkswagen Talagon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volkswagen Talagon
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2021