Volkswagen a lansat si in Romania cea mai noua masina a companiei. Costa putin peste 13.000 de euro

Volkswagen a lansat si in Romania cea mai noua masina a companiei. Costa putin peste 13.000 de euro
  • Noul Volkswagen Polo porneste in Romania de la 13.041 de euro
  • Versiunea de baza ofera un motor aspirat de un litru si 75 CP
  • Echiparea standard include sase airbag-uri, franare autonoma, AC
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, automobilul german ofera un motor aspirat de un litru si 75 de cai putere, cuplat la o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

Aproximativ noua saptamani si jumatate mai tarziu de la premiera sa mondiala, cea de-a sasea generatie a modelului de clasa compacta Volkswagen Polo a fost lansata si pe piata auto din Romania.

Construita pe aceeasi platforma MQB A0 precum versiunea 5.0 a ibericului SEAT Ibiza, masina companiei din Wolfsburg costa in varianta de baza 13.041 de euro si ofera un motor aspirat de un litru, cu 75 CP sub capota.

Echiparea standard include o cutie manuala cu cinci viteze, un total de sase airbag-uri, dar si franare autonoma de urgenta, aer conditionat manual, computer de bord sau geamuri fata cu actionare electrica.

In ceea ce priveste lista cu optionale, clientii au de ales intre jante din aliaj pe 15 inch, mai multe culori metalizate si diverse de confort sau siguranta, precum climatronic, Keyless Access sau pilot automat, de exemplu.

La polul opus, modelul de top porneste de la 16.831 de euro si se lauda cu o unitate 1.0 TSI de 95 CP, pe care nemtii de la Volkswagen au ales sa o cupleze la o transmisie cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.

De asemenea, fiind vorba despre versiunea Highline, clientii acestui Polo mai primesc si jante din aliaj pe 15 inch, senzori de parcare, geamuri spate cu actionare electrica, asistent pentru pornirea in rampa ori volan din piele.

Mai cuprinzatoare este si lista cu optionale, masina companiei din Wolfsburg plusand cu blocuri optice LED, camera pentru marsarier, scaune fata incalzite, asistent la parcarea laterala, instalatie audio Beats etc.

Ulterior, cea de-a sasea generatie a modelului de clasa compacta Volkswagen va fi lansata si intr-o varianta de inalta performanta GTI, animata de o unitate 2.0 turbo capabila sa genereze o putere maxima de aproximativ 200 CP.

Volkswagen Polo- imagini oficiale

Volkswagen Polo- imagini oficiale

Volkswagen Polo- imagini oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (85) Poze Volkswagen Polo- imagini oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2017