Volkswagen a lansat si in Romania cel mai ieftin SUV al companiei. LISTA COMPLETA DE PRETURI

Volkswagen a lansat si in Romania cel mai ieftin SUV al companiei. LISTA COMPLETA DE PRETURI
  • Noul Volkswagen T-Roc porneste in Romania de la 16.944 euro
  • Clientii au la dispozitie trei niveluri diferite de echipate
  • Gama de motorizari disponibila ofera pana la 190 cai putere
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat si pe piata auto din Romania cel mai ieftin SUV din portofoliul companiei.

Construit pe arhitectura modulara MQB, noul T-Roc este disponibil la vanzare la preturi incepand de la suma de 16.944 euro.

Versiunea de baza Trendline este comercializata exclusiv in compania unui benzinar turbo in trei cilindri, de un litru si 115 cai putere.

Echiparea standard include cutie manuala in sase trepte, tractiune fata, dar si lumini de drum, plus stopuri cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare sunt oferite si aerul conditionat manual sau sistemele Lane Assist si Autonomus Emergency Braking.

Urmatoarea pe lista, varianta Design pune la dispozitia clientilor, pe langa benzinarul 1.0 TSI, si un 2.0 TDI cu 150 CP sub capota.

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Motorul 1.0 TSI de 115 cai putere (18.972 euro) este insotit si de-aceasta data de o transmisie manuala cu sase rapoarte si tractiune fata.

De cealalta parte, unitatea 2.0 TDI de 150 CP (27.127 euro) lucreaza alaturi de cutia DSG cu sapte rapoarte si sistemul 4Motion.

La nivel de dotari, noul Volkswagen T-Roc Design pluseaza cu jante din aliaj, volan multifunctional imbracat in piele, ACC si Park Pilot.

Modelul Sport porneste de la 29.846 euro si poate fi comandat cu un motor 2.0 TDI de 150 cai putere sau 2.0 TSI de 190 CP (29.863 euro).

In ambele cazuri, clientul primeste in standard atat o transmisie DSG cu sapte rapoarte, cat si un sistem de tractiune integrala.

Comparativ cu versiunea Design, varianta Sport ofera in plus, fara costuri suplimentare, faruri LED MID si ceasuri digitale, printre altele.

Scaunele fata incalzite, climatizarea automata si sistemul de navigatie se numara printre optionalele disponibile pentru toate cele trei echipari.

Noul Volkswagen T-Roc a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si are un design inspirat de conceptul cu acelasi nume.

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Noul Volkswagen T-Roc
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2017