Volkswagen a lansat si pe piata din Romania cea mai noua masina a companiei. Patul, chiuveta si frigiderul sunt standard

Volkswagen a lansat si pe piata din Romania cea mai noua masina a companiei. Patul, chiuveta si frigiderul sunt standard
  • Noul Volkswagen Grand California se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 52.702 euro
  • Automobilul in cauza este disponibil intr-o singura varianta de motorizare: 2.0 TDI cu 177 de cai putere
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv plita, chiuveta, toaleta, frigider, cada dus sau pat dublu
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza undeva in jurul a 177 de cai putere. O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza pachetul tehnic disponibil.

Amatorii de aventuri pe patru roti au la dispozitie o noua varianta, Volkswagen lansand de curand pe piata din Romania cea mai recenta generatie a modelului Grand California. Comercializat la vanzare in schimbul unei sume minime de 52.702 euro, automobilul in cauza beneficiaza in standard inclusiv de un pat dublu, dispus transversal si rabatabil lateral.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si o bucatarie dotata cu frigider, plita si chiuveta, printre altele, in timp ce baia vine cu toaleta, cada dus, dar si chiuveta rabatabila. Meniul interior continua cu diverse dulapuri, sertare si alte spatii de depozitare, o podea din plastic cu optica de lemn, ferestre cu plase de tantari si obturator s.a.m.d.

In ceea ce priveste lista cu dotari optionale, noul Volkswagen Grand California anunta si toaleta cu ventilatie, scaune pliante, instalatie TV prin satelit, panou solar pentru acoperis si pat suspendat deasupra chicinetei. De asemenea, in plus costa si jantele din aliaj, farurile cu tehnologie LED, aerul conditionat Climatronic, sistemul adaptive cruise control etc.

Din punct de vedere tehnic, automobilul in cauza combina un propulsor diesel de doi litri si 177 de cai putere cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata. Consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 8.3 litri la 100 de kilometri, pe cand emisiile de dioxid de carbon se pozitioneaza in jurul valorii de 218 grame per km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2020