Volkswagen a prezentat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Arteon R!

Volkswagen a prezentat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul Arteon R!
  • Volkswagen a prezentat, in sfarsit, masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul Arteon R!
  • Automobilul companiei din Wolfsburg ofera o motorizare de 320 CP
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare in premiera absoluta, super-sedanul cu cinci portiere al companiei din Wolfsburg ofera o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Ce dezvolta undeva in jurul a 320 de cai putere, daca te intrebai cumva.

Adus pentru prima oara in discutie acum mai bine de doi ani si jumatate, chiar la inceputul iernii lui 2017, mult anticipatul Volkswagen Arteon R a debutat in cele din urma oficial, in cursul diminetii zilei de astazi. Modelul asteptat de o planeta intreaga cu sufletul la gura nu vine, din pacate, cu VR6-le despre care s-a tot discutat in ultima perioada de timp, propulsia automobilului in cauza fiind asigurata, in schimb, de o motorizare turbo cu "doar" patru cilindri in linie.

Volkswagen Arteon Facelift

Oferit alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, benzinarul supraalimentat cu o capacitate de doi litri livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 320 de cai putere. Drept urmare, celebra acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de cinci secunde, daca este ne intrebi pe noi.

Din punct de vedere estetic, mult anticipatul Volkswagen Arteon R se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, livrate la pachet in compania unor jante supradimensionate cu aspect unic. O evacuare cvadrupla completeaza lista atractiilor exterioare, in timp ce interiorul isi intampina pasagerii alaturi de nenumarate elemente restilizate pentru un plus de sportivitate, inclusiv volan multifunctional cu parte inferioara plata si scaune cu suport lateral marit.

Modelul asteptat de o planeta intreaga cu sufletul la gura va fi comercializat, daca mai era cumva nevoie de precizat, si intr-o versiune Shooting Brake, pe care o poti admira accesand urmatorul link. Informatiile oficiale cu privire la momentul sosirii primelor automobile in showroom-uri, dar si cele referitoare la pretul de vanzare raman, pentru moment, un mare mister.

Volkswagen Arteon Facelift

Volkswagen Arteon Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Volkswagen Arteon Facelift
mai multe