Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Cat costa in Romania

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Dacie. Cat costa in Romania
  • VW a prezentat oficial masina camuflata in Dacie
  • Cu cat se vinde aceasta pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

Meniul disponibil in standard cuprinde inclusiv pilot automat si limitator de viteza. Plus franare autonoma de urgenta cu functie de recunoastere a pietonilor si ciclistilor.

Surprins de-a lungul timpului cu diferite ocazii, in nenumarate filme si fotografii spion, cel mai recent Volkswagen Caddy a debutat oficial chiar la sfarsitul iernii trecute. Opt luni mai tarziu de la mult anticipata sa premiera mondiala, masina scoasa in teste inclusiv camuflata in Dacie a fost lansata si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 27.000 de euro.

Disponibila in trei variante diferite de echipare - Caddy, Life si Style, respectiva creatie isi va intampina clientii exclusiv in compania unui propulsor diesel, cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. Oferit, ce este drept, in doua configuratii diferite: cu 102 sau 122 CP sub capota.

In standard, inclusiv cel mai ieftin Volkswagen Caddy de ultima generatie dispune de pilot automat si limitator de viteza. Plus franare autonoma de urgenta cu functie de recunoastere a pietonilor si ciclistilor, cutie manuala in sase rapoarte, jante din otel cu diametrul de 16 inch, asistent pentru mentinerea benzii de rulare, dar si display central cu diagonala de 16.5 centimetri, printre altele.

Vopseaua metalizata, blocurile optice cu tehnologie LED si camera video pentru marsarier sunt, in schimb, optionale. O cagetorie din care mai fac parte, totodata, si instrumentele de bord digitale, sistemul de navigatie, scaunele fata cu functie de incalzire, tapiteria din piele ecologica s.a.m.d.

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Noul VW Caddy

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Noul VW Caddy
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2020