Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa

Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard. Cat costa
  • Volkswagen a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are 320 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Fara alte costuri suplimentare sunt oferite si blocurile optice cu LED. Plus tapiteria din stofa cu model special, de exemplu.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, noul Volkswagen Golf 8 se vinde, la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - de cateva zile, si o varianta de performanta pe nume Golf R Variant.

Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 51.585 de euro, daca vine cumva vorba despre piata din Germania, respectiva masina gazduieste in compartimentul motor, sub capota, un benzinar turbo de doi litri si 320 de cai.

VW Golf R Variant - Galerie foto

VW Golf R Variant - Galerie foto

VW Golf R Variant - Galerie foto

Acelasi Volkswagen Golf R Variant se mai poate lauda, in plus, si cu o transmisie automata cu sapte rapoarte, dar si cu un sistem inteligent de tractiune integrala - ambele oferite in standard. Prin urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.9 secunde.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice a respectivei masini continuand cu un consum mediu de 7.8 litri la 100 de kilometri.

In plan estetic, mult anticipata versiune de performanta a noului Volkswagen Golf 8 Variant promite - pe langa nelipsitele spoilere agresiv stilizate, si un set de praguri proeminente. Aceeasi varianta pe nume Golf R Variant mai dispune, deloc surprinzator, si de evacuare cvadrupla.

Reteta comercializata in schimbul sumei de 51.585 de euro cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, plus blocuri optice cu LED, respectiva masina oferind, fara alte costuri suplimentare, si o tapiterie din stofa cu model special.

Meniul standard pregatit de acelasi Volkswagen Golf R nu se poate plange insa nici de lipsa instrumentelor de bord digitale si configurabile, a climatizarii automate pe trei zone sau a sistemului de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto. Daca te intrebai cumva.

VW Golf R Variant - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze VW Golf R Variant - Galerie foto
mai multe