Volkswagen a publicat acum toate detaliile. Uite cat costa noul Passat Facelift!

  • Volkswagen anunta preturile noului Passat Facelift
  • Modelul de baza pleaca, in Germania, de la 34.720 de euro
  • Propulsorul versiunii entry-level este un 1.6 TDI
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, automobilul german combina un motor diesel de 1.6 litri si 120 de cai putere cu o cutie automata de tip DSG si, deloc surprinzator, un sistem de tractiune fata.

Dezvelit in premiera mondiala cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Geneva, noul Volkswagen Passat Facelift este disponibil la vanzare - cel putin in Germania, la preturi care pornesc de la 34.720 de euro.

Conform informatiilor publicate chiar in cursul zilei de astazi, versiunea de baza a automobilului german gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel, de 1.6 litri si aproximativ 120 de cai putere.

In ceea ce priveste dotarea standard, inclusiv modelul entry-level se va putea lauda cu o cutie automata de tip DSG, in sapte trepte de viteza, aer conditionat manual sau blocuri optice frontale si posterioare cu tehnologie LED, de exemplu.

Spre deosebire de predecesorul sau, noul Volkswagen Passat Facelift va fi oferit in doar trei niveluri diferite de echipare, botezate complet diferite de anii trecuti - Passat, Passat Business si Passat Elegance.

Exceptand propulsorul diesel de 1.6 litri si 120 de cai putere anterior mentionat, automobilul german mai poate gazdui in compartimentul motor si un 2.0 TDI de 190 sau 240 CP, in timp ce singurul benzinar disponibil la momentul de fata...

... ei bine, scoate fie 190, fie 272 de cai putere dintr-o capacitate de doi litri, potrivit informatiilor publicate chiar in cursul zilei de astazi, la mai bine de trei luni de la debutul modelului de la Geneva Motor Show 2019.

Noul Volkswagen Passat Facelift pune la dispozitia clientilor doua variante diferite de caroserie - atat sedan, cat si break, cumparatorii care mizeaza pe optiunea in cinci portiere avand posibilitatea de a opta si pentru un nivel de echipare Alltrack.

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Volkswagen Passat facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Volkswagen Passat facelift
mai multe