Volkswagen a publicat, in sfarsit, primele fotografii oficiale ale noului Golf

Volkswagen a publicat, in sfarsit, primele fotografii oficiale ale noului Golf
  • Volkswagen a publicat, in sfarsit, primele fotografii oficiale ale noului Golf
  • Mult asteptata premiera mondiala va avea loc pe parcursul urmatoarelor saptamani, chiar inainte de finalul lunii ianuarie
Distribuie pe Facebook

Mult asteptata premiera mondiala va avea loc pe parcursul urmatoarelor saptamani, chiar inainte de finalul lunii ianuarie.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de patru ani - inca din ultima parte a lui 2019, cea de-a opta generatie a legendarului Golf s-apropie cu pasi mari si rapizi de jumatatea carierei sale.

Volkswagen Golf Facelift - Primele poze

Volkswagen Golf Facelift - Primele poze

Acesta este - de altfel, si principalul motiv pentru care oficialii de la Volkswagen au dezvaluit, recent, ca pregatesc lansarea unei versiuni mult imbunatatite a masinii in cauza, primele imagini ale variantei cu pricina, anuntata de curand, surprinzand noi elemente vizuale.

Urmand sa debuteze, in premiera mondiala, peste doar cateva saptamani - pana la finele lunii ianuarie, viitorul Golf 8.5 a pregatit, pe langa spoilerele restilizate pentru o doza extra de prospetime, si un volan cu butoane fizice in echipare.

Din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale ori sistemul multimedia cu un display color de dimensiuni mai mult decat generoase, plus ChatGPT in dotare, Volkswagen pregatind atat o instalatie de climatizare cu reglarea automata - oferita alaturi de comenzi tactile, a temperaturii, cat si scaune incalzite.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Golf ar trebui sa se bucure si de data aceasta de o larga varietate de optiuni - precum unitati pe benzina, motoare diesel, propulsoare plug-in hybrid.

Volkswagen Golf Facelift - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volkswagen Golf Facelift - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2024