Volkswagen a publicat o prima poza a noului Golf 8, dar 'a uitat' sa dea jos camuflajul de pe masina

Volkswagen a publicat o prima poza a noului Golf 8, dar 'a uitat' sa dea jos camuflajul de pe masina
  • Volkswagen publica prima imagine oficiala a noului Golf 8
  • Nemtii nu au dat insa jos camuflajul de pe masina
  • Debutul public este programat pentru toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf pozeaza complet camuflata pentru prima sa aparitie oficiala.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, cu diferite ocazii si in diverse ipostaze, noul Volkswagen Golf 8 nu mai este nici pe departe automobilul plin de mister, pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura.

Cea de-a opta generatie a legendarului Golf a renuntat de multe ori chiar si la camuflajul din dotare, insa acest lucru nu a oprit Volkswagen din a da publicitatii o prima poza oficiala... cu masina camuflata.

Imaginea respectiva vine la pachet alaturi de un text pompos, care ne 'ameninta' ca noul Volkswagen Golf 8 va fi un adevarat magnet pentru priviri, multumita in special proportiilor sale elegante si puternice, dar si ADN-ului vizual inconfundabil.

Totodata, din comunicatul de presa dat astazi publicitatii mai aflam si ca cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf va dispune de propulsii electrificate, plus un interior digitalizat si conectat.

Noul Volkswagen Golf 8 va debuta oficial in cursul acestei toamne si, daca zvonurile se adeveresc, va fi construit pe o versiune imbunatatita a platformei modulare MQB, astfel ca va cantari cu pana la 45 de kilograme mai putin ca acum.

Revenind la gama de motorizari, surse familiare cu cea de-a opta generatie a legendarului Golf vorbesc despre cum automobilul de la Volkswagen va oferi unitati pe benzina, motorina, gaz si de tip hibrid.

Noul VW Golf 8 - Prima poza oficiala

Distribuie pe Facebook
mai multe