Volkswagen a recunoscut ca lucreaza la o noua masina. Cand va avea loc lansarea oficiala

Volkswagen a recunoscut ca lucreaza la o noua masina. Cand va avea loc lansarea oficiala
  • Volkswagen anunta debutul iminent al modelului T-Roc
  • Automobilul german nu renunta la camuflaj in primul sau video oficial
Distribuie pe Facebook

Surprinsa cu diferite ocazii, in nenumarate ipostaze, versiunea de serie a conceptului Volkswagen T-Roc se apropie cu pasi repezi de momentul lansarii sale oficiale.

O recunoste inclusiv compania germana de automobile, care a publicat in urma cu numai cateva clipe primul material oficial cu privire la respectivul model. Vorbim, mai exact, despre un clip lung de aproximativ jumatate de minut, care surprinde exteriorul - din pacate, in continuare camuflat.

Sub lacat au fost pastrate, de altfel, si specificatiile de ordin tehnic ale noului Volkswagen T-Roc, drept pentru care vom reveni asupra zvonurilor ce anunta utilizarea platformei modulare MQB A0. Platforma care va face echipa cu diverse unitati TSI ori TDI, printre care si noul benzinar de 1.5 litri.

In functie de motorizarile bifate, este foarte probabil ca lista cu optiuni sa includa si o cutie automata cu dublu ambreiaj sau un sistem de tractiune integrala. Mai ramane de vazut doar pentru ce tehnologii de ultima ora va opta mult anticipatul model al companiei auto germane.

Model care, potrivit acelorasi zvonuri, va concura cu Nissan Juke, Renault Captur si Jeep Renegade, printre altii. Drept urmare, versiunea de serie a conceptului T-Roc se va situa la baza lantului trofic si va fi, fara niciun fel de dubiu, cel mai ieftin crossover scos la vanzare de Volkswagen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2017