Volkswagen a rupt tacerea. Anuntul facut de nemti cu privire la noul Touareg

Volkswagen a rupt tacerea. Anuntul facut de nemti cu privire la noul Touareg
  • Volkswagen anunta data la care va fi lansat noul Touareg
  • Modelul german debuteaza oficial in primavara anului viitor
  • Design-ul va fi restilizat complet, pana la ultimul LED
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a publicat la sfarsitul acestei saptamani primele informatii oficiale cu privire la cea de-a treia generatie a modelului Touareg. Mai precis, compania germana a tinut sa confirme zvonurile potrivit carora premiera mondiala a noului SUV a fost programata pentru primavara anului viitor.

Ca Volkswagen pregateste o noua generatie a modelului Touareg, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: inclusiv compania germana a recunoscut la sfarsitul acestei saptamani ca celebrul sau SUV va reveni curand in showroom-uri intr-o formula complet revizuita.

Din pacate, oficialii producatorului din Wolfsburg s-au limitat la a inainta ca data de lansare primavara anului viitor, refuzand sa intre in detalii. Potrivit mai multor zvonuri insa, premiera mondiala va avea loc in ultima parte a lunii aprilie, cu ocazia evenimentului Auto China 2018.

Acelasi salon - cu importanta mentiune ca, de aceasta data, ne referim la editia din 2016, a gazduit inclusiv debutul conceptului T-Prime GTE. Concept care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, va influenta in mare masura design-ul celei de-a treia generatii a modelului Touareg.

Si data tot veni vorba despre aspectul estetic, trebuie precizat ca oficialii companiei Volkswagen au mai dezvaluit astazi si ca noul SUV va fi restilizat pana la ultimul LED. Declaratia nemtilor confirma astfel o situatie cunoscuta cititorilor 4Tuning de mai bine de o saptamana.

In schimb, specificatiile tehnice care vor insoti urmatoarea generatie a modelului Touareg raman in continuare un mare mister. Exista insa o oarecare posibilitate ca viitorii clienti sa aiba la dispozitie unitati turbo cu patru, sase si chiar opt cilindri - unele insotite de motoare eletrice, altele ba.

Cert este ca, asemeni ofertei actuale, noul SUV al companiei germane va dispune in standard de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala. In plus, si in cazul de fata vom putea vorbi despre o platforma impartita cu Audi Q7 si Porsche Cayenne, printre altele.

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Noul Volkswagen Touareg - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Decembrie 2017