Volkswagen anunta primele detalii despre masina pe care o lanseaza anul viitor

Volkswagen anunta primele detalii despre masina pe care o lanseaza anul viitor
  • Volkswagen publica primele detalii despre noul model T-Cross
  • Automobilul german soseste anul viitor pe platforma de Polo
  • Gama de motorizari promite trei unitati TSI si un singur TDI
Distribuie pe Facebook

Gama de motorizari include trei unitati TSI si una singura pe motorina, care scoate 95 de cai putere dintr-o capacitate de 1.6 litri.

Dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in toamna, noul T-Roc este pe cale sa isi piarda titlul de cel mai mic crossover din gama Volkswagen.

Producatorul german de masini lucreaza zilele acestea la dezvoltarea primului T-Cross din istorie, care va concura incepand cu 2019 impotriva unor nume precum SEAT Arona, Hyundai Kona si, nu in ultimul rand, Nissan Juke.

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Construit pe platforma MQB a modelului Polo, viitorul crossover entry-level din portofoliul Volkswagen va masura putin peste patru metri in lungime, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului pleaca de la 455 litri.

La momentul de fata, modul in care noul T-Cross va fi stilizat la exterior ramane un mister, lucru valabil inclusiv pentru designul interior - exceptand faptul ca, cel putin in cabina, clientii vor putea opta pentru diverse culori vibrante.

In compartimentul motor, automobilul care va fi pozitionat in gama sub Volkswagen T-Roc promite trei unitati TSI si una singura pe motorina, cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.0 si 1.6 litri, respectiv pana la 150 CP.

Asemeni modelului Polo si spre deosebire de toate celelalte crossovere sau SUVuri ale producatorului german de masini, viitorul T-Cross va fi disponibil la vanzare doar in versiuni echipate cu un sistem de tractiune fata.

Este insa bine de stiut ca, din punct de vedere tehnologic, clientii noul produs de la Volkswagen se vor putea de bucura de instrumente de bord digitale, incarcare wireless a telefonului mobil, dar si franare autonoma de urgenta.

Blind Spot Monitor, Rear Traffic Alert ori Lane Assist sunt alte exemple de dotari si echipamente care vor ajunge intr-un fel sau altul pe T-Cross.

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Volkswagen T-Cross
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2018