Volkswagen anunta un facelift pentru Scirocco. Cum arata noul model

Volkswagen anunta un facelift pentru Scirocco. Cum arata noul model
  • Germanii de la Volkswagen au dezvaluit astazi noul Scirocco Facelift
  • Modelul va debuta in mod public luna viitoare, la Salonul de la Geneva
  • Lista cu imbunatatiri aduse vizeaza atat aspectul tehnic, cat si cel vizual
Distribuie pe Facebook

Introdus pe piata in urma cu aproximativ sase ani, actualul Volkswagen Scirocco revine astazi in prim planul industriei auto, compania germana din Wolfsburg anuntand un facelift pentru cea de-a treia generatie a popularului sau model. Un facelift care, dupa cum vom vedea si in randurile urmatoare, aduce numeroase imbunatatiri atat pe plan tehic, cat si estetic.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Volkswagen Scirocco Facelift se remarca - comparativ cu actualul model, doar prin cateva modificari subtile, blocurile optice frontale cu bi-xenon si accente de tip LED, respectiv grilele restilizate ale spoilerului fata fiind dintre cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Volkswagen Scirocco Facelift

Volkswagen Scirocco FaceliftVolkswagen Scirocco Facelift

La o privire mai atenta insa, versiunea imbunatatita a poparului automobil german se mai remarca si printr-o pereche de stopuri redesenate, mici schimbari fiindu-i aduse si design-ului regasit la nivelul portbagajului. De asemenea, tot la nivel de exterior, modelul Volkswagen Scirocco Facelift mai promite si noi cinci culori - precum "Pure White", "Flash Red", "Urano Grey", "Ultra Violet" sau "Pyramid Gold", dar si noi jante.

Referitor la aspectul interior, conform spuselor producatorului de automobile din Wolfsburg, viitorii cumparatori se vor bucura de prezenta unor materiale de o calitate superioara, pe langa acestea facandu-si aparitia si un volan cu design in trei spite si parte inferioara plata, o consola centrala usor modificata - din punct de vedere stilistic, evident, dar si un set de ceasuri aditionale.

Volkswagen Scirocco Facelift

Volkswagen Scirocco Facelift

Versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Scirocco va fi disponibila la vanzare incepand cu luna august a acestui an, in compania a trei motorizari diferite, dupa cum urmeaza: un 1.4 TSI de 125 cai putere, un 2.0 TSI cu 180, 220 sau 280 cai putere in cazul variantei R si, nu in ultimul rand, un 2.0 TDI oferit impreuna atat cu 150, cat si cu 184 cai putere.

Asa cum era de asteptat, o cutie manuala cu sase rapoarte este livrata standard, in timp ce transmisia automata cu dublu ambreiaj poate fi comandata in mod optional. In schimb, sistemul de tractiune fata este singura optiune pentru care viitorii cumparatori pot opta.

Volkswagen Scirocco Facelift

Volkswagen Scirocco FaceliftVolkswagen Scirocco Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Volkswagen Scirocco Facelift
mai multe