Volkswagen Beetle Cabrio va fi lansat la sfarsitul anului

Volkswagen Beetle Cabrio va fi lansat la sfarsitul anului
Noul model decapotabil Volkswagen Beetle Cabrio va fi lansat la sfarsitul anului 2012. Reprezentantii concernului german au anuntat oficial demersul, alaturi de cateva detalii legate de evenimentului de debut al modelului imbunatatit Beetle.
Distribuie pe Facebook
Dupa debutul de succes al veteranului Volkswagen Beetle, au inceput sa circule curiozitati legate de posibilitatea lansarii unei versiuni de performanta si a uneia decapotabile. O echipa de ingineri s-a concentrat pe cea de-a doua propunere deocamdata, pe care a definitivat-o sub numele de Beetle Cabrio.
Volkswagen a decis ca evenimentul de lansare al modelului nou sa aiba loc la Salonul Auto din Los Angeles, la finele anului curent. De altfel, pe piata americana, vor fi disponibile 3 motorizari, doua pe benzina si una pe diesel.
Lansarea Beetle Cabrio va avea loc alaturi de mai multe editii speciale, "Fifties", "Sixties" si "Seventies", care vor aduce un tribut perioadei pe care o reprezinta. Cei de la Volkswagen vor sa reaminteasca astfel cunoscatorilor de bunicul noului-nascut Beetle Cabrio, Kafer.

Piata europeana va avea si ea, cu siguranta, atat motoare pe motorina, cat si pe benzina. In prezent, cea mai puternica versiune a lui Beetle este un 2.0 TSI de 200 CP si 280 Nm, cuplat unei transmisii DSG.

Distribuie pe Facebook
mai multe