Volkswagen detaliaza gama de motorizari a crossover-ului T-Roc. Acesta primeste si o versiune R-Line

  • Volkswagen T-Roc primeste un pachet R-Line
  • Acesta propune mai multe elemente estetice cu aspect sportiv
  • Nemtii detaliaza gama de motorizari
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a anuntat cu ocazia debutului Salonului Auto de la Frankfurt ca cel mai accesibil crossover din gama va primi o versiune R-Line. In plus, brand-ul din Wolfsburg a publicat mai multe informatii despre gama acestuia de motorizari.

Constructorul german de automobile a lansat cu cateva saptamani in urma modelul T-Roc, o evolutie a conceptului prezentat in urma cu trei ani la Geneva. La acel moment, Volkswagen sustinea ca acesta va fi un model fara pretentii, destinat celor care cauta un vehicul accesibil, cu o garda ceva mai inalta la sol.

Volkswagen T-Roc R-Line

Insa acum, nemtii au anuntat lansarea unui pachet R-Line, care sa mai condimenteze putin treburile. Acesta propune elementele de design obisnuite, si anume barele de protectie cu aspect sportiv, logo-ul R-Line pe grila radiatorului, un difuzor de aer in spate, stopuri cu tenta fumurie si seturi de jante de 18 sau 19 inch.

Volkswagen T-Roc R-Line

Aceeasi tema continua la interior, unde intalnim un volan sport imbracat in piele, o tapiterie bi-colora din material textil sau microfibra cu accente de piele ecologica, un plafon negru, covorase speciale, pedale din otel inoxidabil sau praguri specifice care sa-ti aduca aminte ca nu conduci un T-Roc standard.

Volkswagen T-Roc R-Line

Deasemenea, dupa momentul lansarii, fanii si viitorii clienti au cerut cu insistenta mai multe detalii despre gama de motorizari a noului T-Roc, iar Volkswagen a evitat dintr-un motiv sau altul sa le ofere.

Volkswagen T-Roc R-Line

Insa acum, cu ocazia acestui eveniment important pentru industria auto, aflam ca intrarea in gama unitatilor pe benzina se face cu un agregat de 1.0 litru TSI, capabil de 115 cai si 200 Nm. Acesta este urmat de un motor de 1.5 litri TSI cu 150 de cai si 250 Nm, iar varful de gama este reprezentat de unitatea de 2.0 litri TSI, care dezvolta 190 de cai si 320 Nm cuplu.

Volkswagen T-Roc R-Line

Majoritatea europenilor prefera insa motoarele diesel, un departament unde noul Volkswagen T-Roc ofera trei optiuni. Pentru inceput avem agregatul de 1.6 litri TDI cu 115 cai si 250 Nm cuplu, si desigur un propulsor de 2.0 litri TDI, disponibil in doua configuratii de putere: 150 de cai si 340 Nm sau 190 de cai si 400 Nm.

Volkswagen T-Roc R-Line

In functie de alegerea facuta, transmisia oferita este una manuala cu sase trepte sau una automata DSG cu sapte rapoarte, iar tractiunea poate fi atat una pe puntea fata (pentru versiunile din partea inferioara a gamei), cat si una integrala 4Motion oferita impreuna cu nivelurile de echipare superioare.

Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc R-Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen T-Roc R-Line
mai multe