Volkswagen Golf GTD - Performanta intalneste eficienta

Volkswagen Golf GTD - Performanta intalneste eficienta
Livrata la pachet impreuna cu un propulsor turbodiesel de doi litri, 184 cai putere si 380 Newton-Metri, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf GTD promite nu doar o doza uriasa de performanta, ci si eficienta din belsug.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala chiar luna viitoare, atunci cand isi va deschide larg portile editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Golf GTD se bucura de prezenta sub capota a unui propulsor turbodiesel de doi litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 184 cai putere si 380 Newton-Metri.

Volkswagen Golf GTD

Se adauga pe lista cu bunatati tehnice si un sistem de tractiune fata, respectiv o cutie manuala cu sase rapoarte, iar primii 100 km/h vin dupa doar 7.5 secunde. De asemenea, viteza maxima urca pana la pragul celor 230 de kilometri pe ora, in timp ce consumul de carburant nu depaseste bariera celor 4.2 litri la 100 kilometri - sau 4.7 litri la 100 kilometri atunci cand se opteaza pentru transmisia DSG cu sase trepte de viteza.

Volkswagen Golf GTD

In ceea ce priveste aspectul estetic, noul Volkswagen Golf GTD se poate lauda cu aceleasi picanterii vizuale precum urmatorul Golf GTI, ceea ce inseamna ca lista cu atractii principale de ordin stilistic include, insa nu se limiteaza la spoilere fata / spate restilizate, stopuri LED cu tenta fumurie, evacuare dubla cromata si, nu in ultimul rand, jante pe 17 inci servite in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri.

Volkswagen Golf GTD

De asemenea, atingerile speciale nu lipsesc nici de la nivelul interiorului, viitorii cumparatori ai modelului Volkswagen Golf GTD primind in schimbul sumei de 29.350 euro - pret valabil pentru exemplarele comercializate pe piata auto din Germania, si un cockpit inzestrat cu volan in trei spite, scaune fata sport, instrumente de bord special concepute, pedale din otel inoxidabil, plus tapiterie cu model tartan.

Volkswagen Golf GTD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Golf GTD
mai multe