Volkswagen Golf nu mai este cea mai vanduta masina din Europa

Volkswagen Golf nu mai este cea mai vanduta masina din Europa
  • Volkswagen Golf nu mai este cea mai vanduta masina din Europa
  • Celebra compacta a germanilor a pierdut in fata lui Renault Clio
  • Topul continua cu Peugeot 208, Opel Corsa si... Fiat Panda
Distribuie pe Facebook

Celebra compacta a producatorului german de automobile a pierdut pozitia de lider la o diferenta de doar 179 de unitati.

Volkswagen Golf nu mai este cea mai vanduta masina de pe piata din Europa. Celebra compacta a producatorului german de automobile a pierdut pozitia de lider la o diferenta de doar 179 de unitati, in fata modelului Renault Clio.

Topul de pe luna februarie continua cu Peugeot 208, Opel Corsa si alta surpriza majora: Fiat Panda, potrivit datelor furnizate de JATO Dynamics.

In ceea ce priveste performantele companiei Dacia, Sandero este singurul produs de la Mioveni care a reusit sa urce pe unul dintre primele 25 de locuri. Ocupa abia treapta a 19-a clasamentului in cauza, cu 12.541 de exemplare comercializate.

La nivel de marci, ei bine... situatia se schimba radical: Volkswagen conduce detasat topul pe luna februarie intocmit de JATO Dynamics.

Pe parcursul perioadei respective, producatorul german de automobile a reusit sa vanda in Europa 118.989 de masini. Pe pozitia a doua, la mare distanta, Peugeot se poate lauda cu doar 76.535 de masini, urmata fiind indeaproape de Renault.

Compania Dacia sta o idee mai bine la aceasta categorie, modelele din gama impingand-o pana pe treapta a 16-a a clasamentului cu pricina.

Numele celor mai comercializate 25 de modele din Europa lunii februarie, dar si marcile aflate la mare cautare, toate statisticile le aflam din urmatorul grafic, publicat de JATO Dynamics. Iata, asadar, si surprizele, dar si dezamagirile.

Cele mai vandute masini din Europa, februarie 2020

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2020