Volkswagen lucreaza la o noua masina ieftina, un SUV Coupe pe care sa si-l poata permite oricine. VIDEO

Volkswagen lucreaza la o noua masina ieftina, un SUV Coupe pe care sa si-l poata permite oricine. VIDEO
  • Volkswagen lucreaza la o noua masina ieftina
  • E vorba de un SUV Coupe pe care sa si-l poata permite oricine
  • Debutul oficial are loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Cunoscut sub numele de Nivus, respectivul model va fi disponibil la vanzare inclusiv pe piata auto din Europa.

In plina ascensiune a SUV-urilor, Volkswagen pregateste o noua astfel de masina. Anuntat prin intermediul mai multor materiale video de tip teaser, viitorul Nivus va plusa cu un pret accesibil si o alura de Coupe.

Urmand a debuta mai intai pe piata auto din Brazilia, respectivul model va fi lansat ulterior si in Europa, avand la baza celebra platforma modulara MQB - folosita de diferite produse din cadrul Grupului VAG.

Sub capota, clientii ar putea avea de ales intre diferite motoare pe TSI si TDI, oferite alaturi de cutii manuale si automate. Ramane de vazut daca tractiunea integrala se va regasi macar pe lista cu dotari optionale.

Acum, daca vine vorba despre departamentul estetic, primele materiale video de tip teaser scot la iveala cateva detalii extrem de interesante, precum proiectoarele angulare sau farurile cu lumini de zi incluse.

La interior, in schimb, principala atractie o reprezinta configuratia cu doua display-uri color. Fiecare dintre acestea vine cu un scop bine definit: afisarea ceasurilor, respectiv comenzilor sistemului de infotainment.

Noul Volkswagen Nivus va fi dezvelit oficial chiar in cursul acestui an, insa informatiile referitoare la pretul de vanzare al viitorului SUV cu alura de comun raman, cel putin pentru moment, un mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2020