Volkswagen ne face cunostinta cu noul Beetle Remix

Volkswagen ne face cunostinta cu noul Beetle Remix
Desi nu se poate spune ca duce lipsa de clienti sau posibilitati de personalizare, noul Volkswagen Beetle nu mai conteneste din a-si face aparitia in tot felul de editii speciale.
Distribuie pe Facebook
Proaspat lansata pe piata auto din Germania, noua editie speciala Volkswagen Beetle Remix se deosebeste de celelalte versiuni ale gamei doar prin doua-trei atingeri subtile, precum pragurile laterale accesorizate cu insemnul "Kafer" sau accentele interioare si exterioare finisate intr-o nuanta unica de argintiu Remix.

Vestile bune nu se opresc insa aici, ci continua si la nivel de echipare, ultima creatie a constructorului din Wolfsburg fiind servita in compania a numeroase dotari standard, sistemul multimedia, aerul conditionat, cruise control-ul, Park Pilot-ul si jantele pe 17 inci fiind dintre cele mai reprezentative.

Noul Volkswagen Beetle Remix este disponibil in Germania contra unei sume minime de 20.250 euro, viitorii clienti avand la dispozitie o paleta de motorizari formata din patru propulsoare, dintre care doua pe benzina si doua pe motorina, ce livreaza puteri cuprinse intre 105 si 160 CP.

Volkswagen Beetle Remix

Volkswagen Beetle Remix

Distribuie pe Facebook
mai multe